Bugun...



İyilik Meleği Beykoz Kaymakamı CHP Belediyesi Olsaydı Soruşturma İzni Verirdin Dimi

Beykoz belediyesi Özlem aile çay bahçesi ve Beykoz balık ekmekle ilgili AKP Beykoz belediyesi memurları görevlerini kötüye kullandıklarından dolayı içişleri bakanlığı mülkiye müfettişinin yapmış olduğu araştırmalar ve incelemeler neticesinde. AKP Beykoz belediyesi memurları hakkında yargılanmaları için teftiş raporunda soruşturma izni veriyor fakat Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ben içişleri bakanlığına bağlı mülkiye müfettişini tanımam diyerek kendi kafasına göre rapor düzenleyerek AKP belediyesi memurlarını azat ediyor soruşturma izni vermiyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2022 07:59:34 Tarih: 21-05-2022 22:34

İyilik  Meleği Beykoz Kaymakamı CHP Belediyesi Olsaydı Soruşturma İzni Verirdin Dimi

Haber ajansımızda bu konuyla ilgili birkaç kez haberini yayınladık bu konuyu Beykoz halkına sorduk Beykoz halkı şunları söylemekte. Bugünlerde Kadıköy belediyesinde ve Maltepe belediyesinde CHP belediyesine karşı rüşvetten dolayı operasyonlar düzenleniyor tabi bunun doğruluk payı olup olmadığını yargı karar verecek fakat izcihaberajansın yapmış olduğu şikayetler neticesinde iddialar doğrultusunda ilgili makamlara ve içişleri bakanlığına ve cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulur bu şikayetler neticesinde içişleri bakanlığı tarafından mülkiye müfettişi görevlendirilir mülkiye müfettişinin yapmış olduğu araştırmalar neticesinde izci haber ajansın yayınlamış olduğu haberlerde mülkiye müfettişi bir teftiş raporu düzenler teftiş raporunda. AKP Beykoz belediyesi memurları hakkında soruşturma izni verilir tüm dosyaları ve teftiş raporunu Beykoz kaymakamlığına havalesi yapılır.

Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli  iktidar partinin belediyesinde memurların yargılanması bunlar basına yayılırsa iktidar parti Beykoz belediyesi burada zor duruma düşeceğinden mülkiye müfettişinin vermiş olduğu kararı dikkate almayarak içişleri bakanlığına mülkiye müfettişine sen kimsin ilçemdeki belediye memurlarına soruşturma izni veriyorsun diyerek kendi kafasına göre rapor düzenleyerek AKP Beykoz belediyesi memurları hakkında soruşturma izni vermez.

 

Tabi Beykoz kaymakamı iktidar partiden ve Beykoz belediyesinden çekindiğinden şayet mülkiye müfettişinin de vermiş olduğu kararı aynen uygulasaydı kesin Beykoz kaymakamı doğuda hangi bir ilçeye tayini çıkardı yada geri hizmete mi alınırdı. Beykoz kaymakamı koltuğunu düşünerek adaletli olmamıştır iktidar partinin belediye başkanından çekinerek bu kararı vermiştir tabi bu kararı verirken İstanbul valiliği arkamda çok sayıda AKP siyasetçileri arkamda hakkımda şikayet konusu olursa disiplin soruşturması başlatılırsa ilk gelecek adres İstanbul valiliği arkamda, Beykoz belediyesi, İstanbul valiliği AKP  siyasetçileri var düşüncesine kapılarak ben mülkiye müfettişi tanımıyorum ben mülkiye müfettişinden daha üstünüm imajı yaratarak mülkiye müfettişinin teftiş raporunu dinlemeyerek kendi kafasına göre rapor düzenleyerek iyilik meleği Beykoz kaymakamı AKP Beykoz belediyesi memurlarını azat etmiştir.

 Beykoz halkı  Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekliye soruyor AKP belediyesi değil de CHP belediyesi olsaydı aynı uygulamayı yapar mıydı? Biz söyle yelelim yapmazdı anında mülkiye müfettişin teftiş raporuna uyarak savcılığa intikal ettirirdi ama Beykoz kaymakamı koltuğundan korktuğundan yada ileride yüksek bir makama yükselmesi için bir nevi AK Partiye  karşı iyilik meleği rolüne sığınmıştır.

İzci haber ajansı olarak Beykoz kaymakamlığına sesleniyoruz sizler devletin makamı olan  kanunları yasaları uygulamakla mükellefsiniz ama burada siz kanun yasa dinlemediniz siz burada sadece koltuğunuzu düşündünüz. Şayet mülkiye müfettişin vermiş olduğu teftiş kararına uysaydınız siz kendi kendinize dediniz ki basında Beykoz belediyesi iktidar partinin bir belediye memurları görevlerini kötüye kullandı diye yargılanacaklar bu basında yayılırsa bende müfettişin verdiği kararı uygularsam acaba benim tayinim nereye çıkar. Siz koltuğunuzu düşündünüz Beykoz belediye memurları gibi sizde görevinizi kötüye kullandınız nasıl olsa İstanbul valiliğinde sırtımı yaslayacağım makam var iktidar partinin belediyesini kolladın iktidar partide beni kollar misali bilinçli olarak görevini kötüye kullandın Beykoz halkıyla yapmış olduğumuz röportajlarda Beykoz halkı şunları söylüyorlar. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın AK Parti her geçen gün kaybediyor şuanda yüzde on seviyesine düştü Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli belediye memurlarını azat etmesi  suçluların arkasında durması Murat Aydın yüzde on seviyesine düşmüştür  Beykoz kaymakamı da  yüzde beş seviyesine düşmüştür.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI