Bugun...



İzci Medya Miraç Kandili Mesajı

İZCİ MEDYA mesajında; şu ifadelere yer verdi.

facebook-paylas
Tarih: 17-02-2023 10:47

İzci Medya Miraç Kandili Mesajı

Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, manevi değerlerin güç kazandığı, içerisinde bolca bereket barındıran Miraç Kandil’ine erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” 

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) Yüce Allah’ın (CC) sonsuz kudreti ile önce Mescidi Aksa’ya oradan da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden Miraç, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

Manevi duygularımızı canlandıran, iç dünyamıza doğru bir yolculuk yaparak kendimizi sorgulamamızı sağlayan bu kutsal gün ve geceler; bireysel ve toplumsal olarak iman, ibadet ve ahlak bakımından kendimizi yenileme, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazeleme fırsatları sunar.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Okuyucularımızın, aziz milletimizin, İslam Aleminin Miraç Kandil’ini tebrik eder,  bu gecenin bütün Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine ve insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

İZCİ MEDYA

izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI