Bugun...



Kahreden son fotoğraf! Bayram zehir oldu

Türkiye'nin dört bir yanında bugün de acı haberler gelmeye devam etti. Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, ailesiyle piknik yapmak amacıyla Atatürk Barajı Gölü'ne serinlemek için giren Hale Nur Mece (22) ve Emirhan Mece (11) boğuldu. Antalya'da serinlemek için denize giren iki arkadaştan Emre Öz (17) boğuldu, Hüseyin Tekin (17) ise hastanede tedaviye alındı. Tekin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2021 23:15

Kahreden son fotoğraf! Bayram zehir oldu

Olay, akşam saatlerinde kırsal Kara Kucak Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Mece ailesi öğlen saatlerinde piknik yapmak için Atatürk Baraj Gölü yakınına gitti. Hale Nur Mece, Elif Nur Mece (13) ve Emirhan Mece, havaların sıcak olması nedeniyle serinlemek için baraj gölüne girdi.

2 kardeş boğuldu

Suya girdikten kısa süre sonra çırpınmaya başlayan kardeşlerden Elif Nur, çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Göldeki iki kardeş ise gözden kayboldu. Kıyıda durumu fark eden ailesi, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye ve dalgıç ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları arama sonucunda Hale Nur Mece ve Emirhan Mece kardeşlerin cansız bedenine ulaştı. İki Kardeşin cansız bedenleri Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'da serinlemek için Atatürk Baraj Gölü'nü giren genç boğuldu

Mustafa Kalkan (18), serinlemek için Merkeze bağlı Kızılcapınar köyü yakınlarında Atatürk Baraj Gölü'ne girdi. Kalkan'ın gözden kaybolması üzerine arkadaşlarının durumu bildirdiği jandarma ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler suda arama çalışması başlattı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından Kalkan'ın cesedine ulaşıldı.

Kalkan'ın cenazesi, otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Boğulan eşinin başında gözyaşı döktü

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan Kazak Kaldybek Mukatayev (70) denizde boğuldu. Mukatayev'in kıyıya çıkarılan cansız bedeni başında bekleyen eşi ise gözyaşı döktü.

Oba Mahallesi'ndeki plaja eşi, kızı, damadı ve torunuyla gelen Kazak Kaldybek Mukatayev sabah saatlerinde denize girdi. Bir süre Kaldybek Mukatayev suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden çevredekiler, yardıma koşup Mukatayevi sudan çıkardı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Kaldybek Mukatayev'in yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Eşi, Kaldybek Mukatayev'in şezlonga konulan cansız bedenin başında gözyaşlarına boğuldu. Alanya'da yerleşik yaşayan Kaldybek Mukatayev'in cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için kaldırıldığı hastanenin morguna konuldu.

Hakkari'de dereye giren genç boğuldu

İlçeye bağlı Boğazköy köyünde arkadaşlarıyla balık tutmak ve yüzmek için dereye giden 23 yaşındaki Diyar Uçar, bir süre yüzdükten sonra akıntıya kapıldı.

Çevredekiler tarafından sudan çıkarılarak çağrılan ambulansla Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan Uçar, kurtarılamadı.

Uçar'ın cesedi, otopsi için Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.

Tekirdağ'da 1 kişi boğuldu, 1 kişi yoğun bakımda

Tekirdağ'da Şenol Olcaş (59), serinlemek için girdiği denizde boğuldu. Farklı bir noktada boğulma tehlikesi geçiren Öner Çelik (48) ise tedaviye alındı.

Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi sahilinde dün denize giren Şenol Olcaş, bir süre sonra gözden kayboldu. Olcaş için ekipler arama çalışması başlattı. Çalışmalar sürerken Şenol Olcaş'ın cansız bedeni sahilde vatandaşlar tarafından bulundu. Olcaşın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kumbağ Mahallesi'nde ise İstanbul Büyükçekmece'den tatile gelen Öner Çelik, girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Sahildekiler tarafından baygın olarak denizden çıkarılan Çelik, Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Öner Çelikin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Berivan, sulama kanalında boğuldu

Yukarıkalkan Mahallesi'nde öğle saatlerinde serinlemek için DSİye ait suluma kanalına giren Berivan Karaçizme, bir süre sonra gözden kayboldu. Yanındaki arkadaşları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen dalgıç polisler tarafından kanalda yapılan aramada Berivan Karaçizme'nin cansız bedenine ulaşıldı. Karaçizme'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Emre denizde boğuldu, arkadaşının durumu ağır

Antalya'da serinlemek için denize giren iki arkadaştan Emre Öz (17) boğuldu, Hüseyin Tekin (17) ise hastanede tedaviye alındı. Tekin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay, saat 03.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Akdeniz Bulvarı'ndaki 15 nolu plajda meydana geldi. Afyonkarahisar'dan bayram tatili için Antalya'ya gelen Emre Öz ile arkadaşı Hüseyin Tekin, gece sahil bandında eğlendi. Daha sonra iki arkadaş denize girdi. Kıyıdan açılan iki arkadaş bir süre sonra çırpınmaya başladı. Yardıma koşan vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarılan Emre Öz ve Hüseyin Tekin için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptığı Emre Öz ve Hüseyin Tekin'i hastaneye götürdü. Emre Öz tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Hüseyin Tekin'in duran kalbi de çalıştırılarak yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Tekin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Emre Öz'ün cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Emre Öz'ün cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından Afyonkarahisar'a götürüleceği belirtildi

Kastamonu'da denize giren kişi boğuldu

Gebeş Mahallesi sahilinde serinlemek için denize giren 22 yaşındaki Ersan Demirci, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Durumu fark eden vatandaşlar Demirci'yi kıyıya çıkardı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Demirci'nin hayatını kaybettiğini belirledi.




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI