Bugun...



Kanlıca Orman İşletme Memurları Görevlerini Kötüye Kullandılar

Beykoz kanlıca orman işletme şefliğine bağlı orman muhafaza memurları sahte tutanak evrak düzenleyerek görevlerini kötüye kullandılar.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-01-2022 20:56:28 Tarih: 29-01-2022 19:59

Kanlıca Orman İşletme Memurları Görevlerini Kötüye Kullandılar

İstanbul Beykoz kanlıca orman işletme şefliğine bağlı orman muhafaza memurları haber ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci'nin evinin ormanla sıfır olduğundan orman muhafaza memurlarının Erkan İzci'yle  husumetlikleri olduğundan bu husumetliğin kaynağı da  Beykozda orman yerleriyle ilgili . Haber konusu yapıldığından bilgi edinme kanunu kapsamında bazı yerlerle ilgili belgeler istendiğinde  orman muhafaza memurları sözde ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci ormandan ağaç kesme ormandan faydalanmak için açma ve bazı iddialarda tutanaklarına geçirerek. Beykoz cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak daha sonra savcılık tarafından iddianame düzenlenerek imtiyaz sahibimiz Erkan İzci hakkında.Beykoz  asliye ceza mahkemesinde dava açılır yaklaşık bir buçuk yıldır süren dava neticesinde mahkemeden iddialarımız orman memurlarının Erkan İzci adına düzenlenen tutanağın tamam ile sahte olduğunu ağaç kesilirken herhangi bir kamera kaydı fotoğraf olmadığı ormanda açılan  bir yerin olmadığı suç üstü yakalanmadığı orman memurlarıyla  yapılan haberlere nazaran husumetli olduklarından dolayı gazeteci olduğundan dolayı bana yapılan kumpas olduğundan tarafıma düzenlenen tamam ile sahte  tutanak düzenlendiğini .Erkan İzci bu iddialara  ve savunmalarına karşılık asliye ceza hakimliği iddialarımızı yerinde bularak düzenlenen tutanağına karşılık somut deliller olmadığından dolayı Erkan İzci'nin Beratına karar verilmiştir. Haber ajansımızın imtiyaz sahibi kanlıca orman şefliğine bağlı orman muhafaza memurları ve şeflik hakkında sahta evrak düzenleyerek görevi kötüye kullanma görevi suiistimalden dolayı suç duyurusu ve hukuk mücadelesi başlatılacaktır.

Kanlıca orman şefliğine bağlı orman muhafaza memurları sözde Erkan İzci'nin ormandan ağaç kestiğini ormandan faydalanmak için açma yaptığını bunun üzerine Erkan İzci ve ailesinin evde olmadığı bir gün evinin arka kısmı bahçeli yere gelerek orman içerisinde kimler tarafından kesildiği belli olmayan yakacak amaçlı kesildiği belli olan kesilen ağaçların  yerinde olmadığı nede. Erkan İzci'nin evinin etrafında da olmadığı kesilen ağaçların genişlikleri ve boyutları orman muhafaza memurları tarafından resimlenmemiş tutulan tutanakta. Erkan İzci'nin ormandan ağaç kestiğini şikayet ve ihbar üzerine olay yerine geldiklerinde Erkan İzci'nin kaçtığını fakat tutulan tutanaktan bir hafta geriye dönük ağaçların kesildiğini bunun üzerine orman muhafaza memurları tuttukları tutanakta Erkan İzci'nin ağaç keserken herhangi bir görüntüsünün olmadığı kesilen ağaçlarında ne kesilen yerde nede Erkan İzci'nin evinin çevresinde bulunmamıştır. Orman muhafaza memurları nasıl olsa biz orman muhafaza memuruyuz ne tutanak tutarsak cumhuriyet savcısı da ona göre iddianame hazırlar  dava açılması için iddianameyi mahkemeye sunar.

 

Erkan İzci açılan davada orman muhafaza memurlarının tutmuş oldukları tutanağın sahte bir tutanak olduğu şöyle ki tutanakta ihbarcının ismi geçmediği ihbarcı saat kaçta hangi telefonla ihbar ettiğini ve tutanaktaki yıl tarihlerinin yanlış yazıldığını orman da kesilen ağaçların genişlik ve ebat olarak kesilmiş şekilde olay yerinde olmadığı nede Erkan İzci'nin evinin çevresinde olmadığı tutulan tutanak tarihinden bir hafta geriye dönük  ağaçların  kesildiği tutanakta yazılmaktadır nasıl oluyor da olay günü  Erkan İzci kaçıyor olay günü kesilen herhangi bir envantere rastlanmamış.Erkan izci mahkemede tüm somut delilleri Beykoz asliye ceza mahkemesine sunarak orman muhafaza memurlarının düzenlemiş  olduğu tutanağın bir birine uymadığı ve ağaçları keserken herhangi bir somut delil olmadığından. Beykoz asliye ceza mahkemesinden beratını  talep ettiğini Beykoz asliye ceza mahkemesi somut deliller olmadığından tutulan tutanakta sanığın işlemiş olduğu herhangi bir suça rastlanmadığından çelişkilerin olduğundan dolayı beraat kararı vermiştir. 

 

izcihaberajansi.com

 

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI