Bugun...



Kanlıca Orman Müdürlüğü Ve Beykoz Orman Şefliği Halen Ajansımıza Bir Açıklama Yapmadınız

Beykoz orman şefliğine bağlı orman muhafaza memurlarının ajansımızın imtiyaz sahibine karşı takıntılı olduklarını. Ormanla ilgili haber konuları yapılmaması için haklarında şikayet ve bilgi edinme kanunu kapsamında ilgili makamlardan bilgi talebinde bulunmaması için ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzciye karşı sahte tutanak tuttuklarını ajansımızın imtiyaz sahibi tutulan bu tutanak karşısında ceza mahkemesinde davası görülmüş berat edilmiş. İstinafa yollanmış istinaf tarafından da yerel mahkememin vermiş olduğu kararı da onaylayarak kesin karar verir ve karar kesinleşir.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-06-2022 21:43:38 Tarih: 14-06-2022 21:21

Kanlıca Orman Müdürlüğü Ve Beykoz Orman Şefliği Halen Ajansımıza Bir Açıklama Yapmadınız

Haber ajansımızda orman muhafaza memurlarıyla ilgili 09.06.2022 tarihindeki haber başlığı KANLICA ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI VATANDAŞA NASIL MOBBİNG UYGULUYOR  https://www.izcihaberajansi.com/kanlica-orman-mudurlugune-bagli-beykoz-orman-muhafaza-memurlari-vatandasa-nasil-mobbing-uyguluyor/32290/  ve 10.06.2022 tarihli haber başlığı KANLICA ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ VE  ŞEFLİĞİ  BAKIN HAKLARINDA ŞİKAYET KONUSU OLUNCA NASIL ŞİKAYET KONULARINI YOK EDİYORLAR  https://www.izcihaberajansi.com/kanlica-orman-mudurlugu-ve-sefligi-bakin-haklarinda-sikayet-konusu-olunca-nasil-sikayet-konularini-yok-ediyorlar/32325/   Yayınlamış olduğumuz bu haberlerden sonra nedense kanlıca orman müdürlüğü ve Beykoz orman şefliği ajansımızla irtibata geçerek bu X şahsın orman muhafaza memurlarınızla ne gibi bağlantısı var ki. Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzcinin komşusu X kadını okuma yazması olmayan bir kadına mobbing uygulayarak tehditle akbaba mahallesinde bulunan. Orman şefliği dairesine götürerek ajansımızın imtiyaz sahibi hakkında zoraki ifadesi alınarak daha sonra imza attırılır yayınlamış olduğumuz bu haberlerden sonra ne kanlıca orman müdürlüğünden nede Beykoz orman şefliğinden bir açıklama gelmemiştir.

 

Beykoz orman şefliğine bağlı orman muhafaza memurları ne hikmetse ajansımızın imtiyaz sahibinin ikamet etmiş olduğu adreste 3 X vatandaşın evleri orman sınırları içerisinde kaldığından bu kişilerinde. Ormanı açarak demir tellerle  ormanı çevirdiklerini içlerine de baraka yaptıklarını evini büyüten daha sonra X vatandaşında ormanı  açarak evini büyüttüğü nü bunu da orman muhafaza memurları gördükleri halde sessiz kaldıklarını daha sonra şikayet konusu olunca orman muhafaza memurları tadilat yapıldı süsü verdiklerini nedeni ise bu. Orman muhafaza memurları 3 X kişiye neden göz yumduklarının amacı ise orman muhafaza memurları hakkında şikayetçi olunduğundan bu şikayetleri araştıran MUHAKKİK memuruna bu kişileri tanık gösterdiklerini mahkemede tanık gösterdikleri şimdi biz soruyoruz. Kanlıca orman müdürlüğüne ve Beykoz orman şefliğine X kadını akbabadaki orman dairesine bu X vatandaşla ne bağlantınız var neden bu kişinin buradaki yıkımını gerçekleştirmiyorsunuz neden halen bu kişi orman arazisinde barakasını her geçen gün büyütüyor neden sessiz kalıyorsunuz yoksa birbirinize karşı diyet borcumu ödüyorsunuz bu X vatandaş  ve bu orman muhafaza memuru neden. Ajansımızın imtiyaz sahibi hakkında sorular sordular halen bu yapılan iki haberin   açıklamasını yapmadınız  neden bu X vatandaşı koruma altına aldınız.

DEVLETİN ORMAN ARAZİSİ BU X VATANDAŞA NEDEN AÇMASINA VE BARAKA YAPMASINA VE BAHÇE YAPMASINA VE ŞUANDA KULLANMASINA NİYE HALA GÖZ YUMUYORSUNUZ  ORMAN ARAZİSİNİ EKEREK TEMİZLEYEREK ORMAN ARAZİSİNİ SAHİPLENEN BU X VATANDAŞA NEDEN GÖZ YUMUYORSUNUZ AJANSIMIZIN İMTİYAZ SAHİBİNE GELİNCE SAHTE TUTANAK TUTARAK MAHKEMEYE VERİRSİNİZ AMA SİZLE ÇALIŞAN X VATANDAŞA GELİNCE ÜÇ MAYMUNU OYNARSINIZ 

 

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI