Bugun...



Kanunlardan daha ağır basıyor seyyar Beykoz balık ekmek

Seyyar Beykoz balık ekmek Beykoz belediyesinin TC devletinin kanunlarını yasalarını dinlemeyerek kafa tutarak işgal etmiş olduğu ruhsatsız yerde çalışmaya devam ettiği balıkçı barınaklarında hiçbir evrakı olmayan teknesini barınağa getirmek için hazırlık yaptığını kanunsuz olarak balıkçı barınağına getireceği söylenmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-05-2021 17:36:39 Tarih: 18-05-2021 17:13

Kanunlardan daha ağır basıyor seyyar Beykoz balık ekmek

Haber ajansımıza yoğun şekilde gelen mesajlarda seyyar Beykoz balık ekmeğin çalışma ruhsatının olmadığını  bulunduğu yerde de işgalci olarak gözüktüğü halkın ortak alanına sahil boyu kaçak işletme çıkmalar yaptığını halkın ortak alanına buzdolabı çay ocağı masa tabure şemsiye koyarak kendi tapulu malıymış gibi kullandığı barınak içerisinde hiçbir evrakının olmadığı motor görünümlü teknenin olduğu plakasının olmadığı barınağa kaydının olmadığı barınağı da işgal ettiği ızgara konulan yerinde tapu sahibi olmadığı kiracı olmadığı şayet kiracıyım diyorsa hissedarlardan muvafakat name aldıysa  kira kontratının olup olmadığı böyle bir kira kontratının da olmadığı şayet var ise kira bankaya mı yatırılıyor ercimisi kaydı olarak Murat balıkçılık geçtiği fakat ilk buranın sahibi ve burayı işgal eden geçtiğimiz gün vefat eden Beykoz belediyesinin kayıtlarında seyyar balık ekmek olarak geçtiği bu yerin her hangi bir kapı numarasının olmadığı ortada bir binanın olmadığı olmadığından dolayı seyyar Beykoz balık ekmek olarak geçtiği belediye ve TC. kanunlarına göre Boğaziçi imar kanunlarına göre kıyı kanunlarına göre bu yerde ticaret yapılamayacağını ercimisi ödemesi bu yeri kullanma hakkını vermediğini  tarım ve su ürünleri  balıkçı barınakları içerisinde ticaret yapılamayacağını ortak alanları işgal edemeyeceğini tüm bu saydıklarımızı Beykoz seyyar balık ekmek belediye kanunlarını ve yasalarını TC. büyük millet meclisinde çıkan yasaları dinlemeyerek burada kanun yasa benim diyerek Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker İstanbul Sinoplular federasyon başkanı Adnan Çeliker'in karşısında sessiz kalarak. Beykoz seyyar balık ekmek Beykoz halkının gözünün içine baka baka ben kanun yasa belediye dinlemiyorum faaliyetime devam ediyorum imajı vermektedir. Beykoz ruhsat denetleme müdürlüğü Beykoz zabıtadan sorumlu başkan yardımcısı Beykoz balık ekmek karşısında sessizliğe bürünmüşlerdir görevlerini kötüye kullanmaktadırlar seyyar Beykoz balık ekmeğe göz yummaktadırlar haber ajansımıza gelen iki gündür yoğun mesajlarda TC. devleti Beykoz seyyar balık ekmek karşısında neden aciz duruma düşüyor demek ki burada çok büyük rant var bir an önce buradaki çalışmaya son verilsin Beykoz belediyesi  İBB ve  TC. kanunları diyerek Beykoz belediye önünü ve Paşabahçe sahillerini kaldırdı Murat Aydının meclis üyesine gücü yetmiyor mu acaba Beykoz'u Furkan Çeliker ’mi yönetiyor buradaki çalışmaya ne zaman son verilecek bizlerde haber ajansı olarak okuyucularımıza katıldığımızı buranın sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyununa duyurulur.

BEYKOZ SEYYAR BALIK EKMEK BEN KANUN DİNLEMİYORUM BEN BURADA SEYYAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM BALIKÇI BARINAĞINIDA  YİNE İŞGAL EDECEĞİM BU BÖLGEDE BENİM SÖZÜM GEÇER İMAJI VERMEKTEDİR ORTAK ALANLARDA HALEN MASA TABURE ŞEMSİYELERİN DURDUĞU BOĞAZİÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜDE BUNLARA GÖZ YUMDUĞU  ANLAŞILMIŞTIR.

 

izcihabrajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI