Bugun...



Kastamonu'da 16 yaşındaki çocuk, arkadaşının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti

Kastamonu'da evde tabancayla oyun oynayan 17 yaşındaki bir kişi, kazara silahın ateş alması sonucu 16 yaşındaki arkadaşını vurdu. Yaralanan genç olay yerinde hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 19-08-2023 10:28

Kastamonu'da 16 yaşındaki çocuk, arkadaşının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti

Kastamonu'da bir kişi, evde tabancayla oyun oynadığı sırada kazara ateş alması sonucu arkadaşını vurdu. Boyun bölgesinden yaralanan genç olay yerinde hayatını kaybetti.

ARKADAŞININ SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da Beyçelebi Mahallesi İlham Sitesinde bulunan bir dairede arkadaşlarıyla birlikte evde vakit geçiren 17 yaşındaki S.K., tabanca ile oyun oynadığı sırada kazara ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun 16 yaşındaki Arda Tosyalıoğlu'nun boynuna isabet etti. Kanlar içerisinde yerde kalan Arda Tosyalıoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

17 YAŞINDAKİ GENÇ GÖZALTINDA

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen S.K.'yi gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Arda Tosyalıoğlu'nun cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI