Bugun...



KAYMAKAM ÇİÇEKLİNİN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Beykoz kaymakamı .Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ Mesajında .Türk milleti, tarih boyunca birçok badireler atlatmış, çok çetin mücadelelerde bulunmuştur. Milletimiz, vatanı bildiği topraklarda yaşarken, geleceğini inşa ederken, yaşadığı toprakları namus bilmiş ve bu uğurda canını vermekten asla ve asla çekinmemiştir. Bizi biz yapan değerlere sımsıkı sarılan milletimiz, birlikte yaşadığı toplumlarla gönül bağı kurmuş, hak ve adaletle mücadele etmiş, bir olmuş, diri olmuştur.

facebook-paylas
Tarih: 14-07-2021 08:16

KAYMAKAM ÇİÇEKLİNİN  15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Bu aziz millet, devletinin ve milletinin bekası söz konusu olduğunda her zaman bir ve beraber olmayı olmayı bilmiş, Malazgirt’te, Çanakkale de olduğu gibi tüm zorlukların üstesinden iman gücüyle birlikte gelmeyi başarmıştır. Günümüze geldiğimizde, 15 Temmuz alçaklığına karşı duran, kendisini tankların önüne siper eden ruh aynı ruhtur. Bu ruh, 15 Temmuz gecesi, hainlere karşı tekrar dirilmiş ve tüm dünyaya meydan okumuştur.

15 Temmuz gecesi hainlere karşı devletinin yanında olan tüm vatandaşlarımız yekvücut olmuş ve akıllara milli şairimiz Mehmet Akif’in şu dizeleri gelmiştir:  'Âsım'ın nesli diyordum ya, nesilmiş gerçek. İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek.' O gece milletimiz, namus bildiği değerleri çiğnetmedi.

Bu duygu ve düşüncelerle FETÖ/PDY terör örgütünün kalkıştığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde, devletinin, milletinin istiklali ve istikbali için canı ortaya koyan aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de sağlık ve afiyet diliyorum. Milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkmak için meydanları dolduran Aziz Milletimizi ve Beykozlu hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum.

Beykoz kaymakamı Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ

 

 İzcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI