Bugun...



Kaymakam Hakan Kılıçkaya 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı Yayınladı

Şarköy İlçe Kaymakamı Hakan Kılıçkaya yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-04-2023 14:08:55 Tarih: 30-04-2023 14:04

Kaymakam Hakan Kılıçkaya 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı Yayınladı

Değeri Şarköy hemşerilerim

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, gece gündüz demeden çalışarak, ülke ekonomimize ve toplumsal refahımıza katkı sağlayan işçi kardeşlerimiz için oldukça önemli bir gündür.

Alın teriyle geçimini temin eden milyonlarca çalışanımızın, birlik ve dayanışma içerisinde hak ve taleplerini dile getirerek sesini duyurduğu 1 Mayıs günü, ülkemizde 2008 yılında "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kabul edilmiş, 2009 yılında TBMM’de kabul edilen yasa ile de resmi tatil ilan edilmiştir

Hangi sektör olursa olsun çalışanlarımız, ülkemizin bugün elde ettiği ekonomik gücün gerçek sahibidirler. Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan çalışanlarımızın, üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını ararken, tüm toplumun desteğini almaya, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara öncülük etmeye de özen göstereceklerine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; emeğin, emektarın, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve çalışanlarımızın “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.

Şarköy  Kaymakamı

Hakan KILINÇKAYA

izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI