Bugun...



Kaymakam Hakan Kılınçkaya Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Şarköy İlçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya Mesajında şu ifadelere yer verdi.

facebook-paylas
Tarih: 30-12-2022 12:03

Kaymakam Hakan Kılınçkaya Yeni Yıl Kutlama Mesajı

"Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz.


Yeni yılda, umutlarımızı tazeleyerek, hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıp, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşları yanında toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek ilimiz ve ülkemizin gelişmesi için daha çok çalışmalıyız.


Bu anlamda en büyük gayemiz sevgi ve hoşgörüsü ile dünyanın gıpta ettiği ilimizin her alanda daha mutlu insanların yaşadığı bir il haline gelmesini sağlamaktır.


2023 yılının geçmiş yıllardan daha huzurlu ve güzel geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir. 2023 yılının ülkemizde, bölgemizde ve ilimizde acıların yaşanmadığı, huzur ve esenliğin hâkim olduğu bir yıl olmasını diliyorum.


Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisinde yeni yılı kutluyor; 2023 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Şarköy hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini temenni ediyorum."

 

Şarköy  Kaymakamı

Hakan KILINÇKAYA

izcihabrajansi.com

 

 




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI