Bugun...



Kaymakamı Korkmaz Çiçekli Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Beykoz İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli mesajında; şu ifadelere yer verdi.

facebook-paylas
Tarih: 09-11-2022 08:55

Kaymakamı Korkmaz  Çiçekli Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 84. yılında şükran ve saygıyla yad ediyorum.

Çağının en önemli liderlerinden olan Atamız, kısa hayatına büyük işler sığdırmıştır. Milletimizden aldığı destekle yeni ve modern bir devlet kurarak aydınlık yarınlarımızın temellerini atmıştır. Aydınlık yarınlarımızı inşa ederken de ilke ve idealleri ile milletimize daima ışık olmuştur.

Bizler de Atatürk'ü andığımız bugünde onun ilkeleriyle gösterdiği hedefe doğru ilerleyerek, Milletimize eşsiz bir armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma ve yüceltme azmi ve kararlılığı ile aldığımız kutsal emaneti gelecek nesillere taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın kahraman şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun!

 

Beykoz Kaymakamı

Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ

izcihabrajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI