Bugun...



Kendi İlinin İsminden Utanıyor musun Neden Ardahan’a Değil de Karsa Gittiniz.

Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) Başkanı Orhan Çerkez her geçen gün federasyonu ayaklar altına almaya başladı şöyle ki başkan Elite medya organizasyon firması ile anlaşmış ve imza atmış olduğu firmayla birlikte Ardahan’a gideceği yere Karsa gitmiştir.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-11-2021 00:57:59 Tarih: 21-11-2021 23:35

Kendi  İlinin İsminden Utanıyor musun Neden Ardahan’a Değil de Karsa Gittiniz.

BAŞKAN BAK BU SÖZ SANA TOKAT GİBİ CEVAP SİZİN AMACINIZ ARDAHANI KARS IĞDIR'IN İÇİNE ALMAK SİZİNKİ DERNEKÇİLİK DEĞİL SİZİN AMACINIZI ARTIK ANLIYANLAR ANLADI SEN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISIMISIN DERNEK BAŞKANIMISIN İKİ FEDERASYON BAŞKANIMISIN NE OLDUĞUN BELLİ DEĞİL BU YETMEZMİŞ GİBİ RESMİ EVRAK ÜSTÜNDE KANUNSUZ SÖZLEŞME YAPMA SİZ BU HALKIN AKLIYLAMI OYNUYORSUNUZ 

 

 

 

 

 

 

VARAN 2.  Haber ajansımıza gelen çok sayıda ihbarlarda şunlar söylenmekte Ata şehir belediye başkan yardımcısı olan ve ARDAFED federasyon başkanı da olan Orhan Çerkez belediyeden almış olduğu maaşın hakkını vermediğini son günlerde Ata şehirliler belediye başkan yardımcısının  makamında bulamadıklarını başkan makamında olması gerekirken alakasız işlerin peşine koştuğunu. Şöyle ki Ardahanlılar İstanbul federasyon başkanı fakat 16 Aralıkta düzenlenecek olan Ardahanlılar etkinliğinin peşine koşturduğunu fakat Ardahan federasyon başkanımı Kars, Ardahan, Iğdır federasyon başkanımı ne başkanı olduğu belirsiz. Başkan bugünlerde belediye başkanlığını suiistimal etmekte basında izlediğimiz ve okuduğumuz başkan 16 Aralıktaki etkinlikte Ardahan’a gitmesi gerekirken başkanın Karsa gittiğini  fakat ARDAHANLILARIN yanında olması gerekirken bakın neredeydi. ARDAFED yetkilileri Serhat Ardahan Spor ’un evinde maçı olduğu gün Kars 36 Spor maçını izlemeye gidip, Kars Spor 'un soyunma odasına girip, Ardahan'ın takımına ger dönem rakip olup, engelleyen Kars'ın takımın prim desteği sözü verdikleri iddiası Ardahan kamuoyu tarafından büyük tepki aldı. Bu tepki o kadar çoğaldı ki haber ajansımıza gelen tepki maillerin haddi hesabı yok başkan Orhan Çerkez İstanbul büyükşehir belediyesi CHP’Lİ olduğundan Ata şehir belediyesi de CHP’Lİ olduğundan bakın ne oyunlar ve dümenler dönüyor. İstanbul büyükşehir belediyesi 16 Aralıktan sonra 2022 yani 6 ay sonra yine  Kars Ardahan, Iğdır etkinliği yapılacak buradan Kars, Ardahan, Iğdır federasyon başkanına sesleniyoruz Orhan Gökçeye sesleniyoruz. Burada kanunsuz işler yapılıyor Kars, Ardahan,  Iğdır iş adamları federasyonu adı üzerinden etkinlik düzenleniyor sizler neden ayakta  uyuyorsunuz. Bunları bildiğiniz halde basında okuduğunuz halde neden yasal süreç başlatmıyorsunuz 6 ay sonra Kars, Ardahan ,Iğdır federasyon başkanlığı adı altında bir etkinlik daha yapılacak İstanbul’da diğer il dernekleri büyükşehir belediyesinden bir kez etkinlikten faydalanıyor. Kars, Ardahan, Iğdır neden senede iki kez etkinlik yapıyor İstanbul İBB belediyesi CHP’Lİ Ata şehir belediyesi CHP’Lİ olduğundan dolayımı bu özel muamele yapılıyor.

izcihaberajansi.com

Resim 

Anadolu haber 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI