Antalya’da yaşayan ve 30 Nisan’dan beri haber alınamayan Kübra Yapıcı’nın cesedi, ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesi geçtiğimiz gece yakılmış halde bulunmuştu. İncelemede Yapıcı’nın silahla öldürülerek gömüldüğü, cesedinin ardından gömüldüğü yerden çıkarılarak yakıldığı ortaya çıkmıştı.
Kübra Yapıcı’nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine getirildi.
Burada İHA muhabirine konuşan baba Yunus Yapıcı, kızından geriye torununun kaldığını, kızının öldüren katil zanlılarının yaşamaması gerektiğini belirtip idam istedi. Baba Yapıcı, "Bu acıyı Allah başka kimselere yaşatmasın. Bu acıyı anlatmaya kelimeler yetmiyor ve yaşayınca anlıyorsun. O canilerin cezaevinde yaşamamaları lazım, bu devlete zarar. Hakimlerimize, savcılarımıza yalvarıyorum en ağır şekilde cezalarını versinler. Mümkünse bu tipler yaşamasın. Çıkınca bir insanın canını daha yakacaklar. Hiç kimse başkası için çocuk büyütmüyor" ifadelerini kullandı.
"Parayı benden isteselerdi ben gönüllü verirdim"
Şüphelilerin Kübra’yı banka hesabındaki para için öldürdüğünü anlatan baba Yunus Yapıcı, "Ne olursa olsun parayı benden isteselerdi ben gönüllü verirdim. Her şeyi ben buldum, görüntüyü telefonlarını ve isimlerini emniyete verdim. Kaymakamımız, emniyet müdürümüz ve savcımızın çok yardımı oldu. Onların sayesinde bu şahıslar bulundular" dedi.
"Bir ay plan yapmışlar"
Kızının e-ticaret yaptığını ve cinayet için şüphelilerin uzun süre plan yaptığını belirten Yunus Yapıcı, daha sonra şunları söyledi:
"Benim çocuğum e-ticaret işi yapıyordu. Yanlarında bir kadın çalışmış ismini duyardım ancak kendisini bilmiyorum. O görüyor kızımın hesabını falan ve bu adamları ayarlayıp, örgütlüyor. İfadesinde de söylemiş 1 ay plan yaptık demişler. Kızımın telefonunu İstanbul’a götürüyorlar kilidini açtırmaya. Açtırıyorlar ancak internet bankacılığına giremiyorlar. Hesaptan bir şey atamamışlar ama bayağı bir çaba göstermişler. 1 ay plan yapmışlar. Bunlar örgüt. Birisinin yaptığı bir şey değil. Gerisinde kim var bilmiyorum ama o kadın da bu işin içinde. Bütün halktan destek istiyorum. Bu şahıslara en ağır cezanın verilmesini istiyorum. Onların nefes almaları haram. En azından kadın ve çocuk katillerine idam verilmeli. Benim çocuğum da yapıyorsa idam edilsin. Bu saatten sonra bunlara ‘dur’ demek lazım. Bunların niyetinin parayı alıp yurt dışına kaçmak olduğunu diye düşünüyorum. O kadın da onlarla irtibat halindeler diye biliyorum. Ben ne tahmin ettiysem o çıktı."

6 Şubat depremleri sonrası Antalya’ya yerleştiklerini de söyleyen baba Yapıcı, "Biz deprem sonrası Antalya’ya gitmiştik. Kadını yanında 10 gün çalıştırdı ve işlerini beğenmeyince yanlarından çıkarttı. O yüzden de belki kinlenmişlerdir. İftira atmışlar kızıma 20 bin lira borcu var diye. Siz kimsiniz ki kızımın size borcu olsun. Suçlarını hafifletmeye yönelik ifade vermişler, birilerinden akıl almışlar" dedi.
Kübra Yapıcı’nın cenazesi öğle namazını müteakip toprağa verilecek.
Halil Ulubey








İSTANBUL – Beykoz ilçesi Kelle İbrahim Caddesi, su ürünleri balıkçı barınağı mev..
Hukuka Aykırılık İddiaları, Vatandaş Şikâyetleri ve Resmi Kurumlara Çağrı.İstanb..
Beykoz, Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi üzerinde bulunan 301 ada 25 pa..
Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraber..
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminde ik..
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından AHBAP Derneği’ne yönelik yürütülen s..
15 Temmuz darbe girişimi gecesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek üzere çıktıkl..
Bingöl’de bir zamanlar güvenlik nedeniyle boşalan yaylalar şimdilerde huzurla bi..
İstanbul ili Beykoz ilçesi Gümüşsuyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi bölgesinde ..
İzci Haber Ajansı olarak kamu adına yürüttüğümüz habercilik görevimiz gereği, Be..
İzci Haber Ajansı olarak kamu adına habercilik görevimizi yerine getiriyoruz. Be..
İzci Medya Babalar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Yayımlamış olduğu mesajın..
Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi 301 ada 25 parsel bölgesinde k..
Gümüşsuyu mahallesi Kelle İbrahim Caddesinde Ali AK ismine kayıtlı bu bölgede ha..
Beykoz belediyesinin sözde çözüm merkezi adı üzerinde bir telefon hattı var faka..
Haber ajansımıza gelen şikâyet ve ihbarlarda Beykoz balık ekmek akşam 20.00 den ..

