Bugun...



Kuyumcular birbirine girdi: Kentte ortalık savaş alanına döndü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 2 kuyumcu esnaf arasında çıkıp, büyüyen tekmeli, yumruklu ve sopalı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kavga, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2025 16:31

Kuyumcular birbirine girdi: Kentte ortalık savaş alanına döndü

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN 

https://www.sozcu.com.tr/esnafin-yumruklu-ve-sopali-kavgasi-kamerada-3-yarali-p264079?dmplayersource=share-send

 

Olay, öğle saatlerinde Kızıltepe ilçesi Yeni Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi.

İddiaya göre, meydanda bulunan iki kuyumcu esnafı arasında iş yerinin önüne montajı yapılan klima motoru ve gider suyu yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, tekmeli, yumruklu ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada Şirin D. (35), Diyar D. (25) ve Abdurrahman A. (51) yaralandı.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kavga cep telefonu kamerasına yansırken; polis, tarafları ayırmak için havaya ateş açtı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı.

Tedaviye alınan yaralılardan Şirin D.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, kavgaya ilişkin inceleme başlatıldı.

 

DHADHA
 

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI