Bugun...



Mahkum Ve Mahkum Yakınlarına Üzücü Haber İnfaz Düzenlemesi Nede Af Yok

İktidar mahkum ve mahkum yakınlarını görmezden geldi seçime Beş gün kala On milyona yakın mahkum ailelerinin oylarını millet ittifakına kaptırdı.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-05-2023 21:24:34 Tarih: 09-05-2023 20:59

Mahkum Ve Mahkum Yakınlarına Üzücü Haber İnfaz Düzenlemesi Nede Af Yok

BİZLER HABER AJANSI OLARAK MAHKUM AİLELERİNİ UYARIYORUZ SAKIN OYUNA GELMEYİN KİM OLURSA OLSUN İSTERSE DERNEK BAŞKANIDA OLSA OYUNA GELMEYİN SEÇİMDEN ÖNCE AF VAR İSE OY VAR AF YOK İSE KİMSEYİ DİNLEMEYİN SİZİN YARANIZA MERHEM OLMAYANA SİZİN DERDİNİZE DERMAN BULMAYANA YAKINLARINIZI ÖZGÜRLÜĞE KAVUŞTURMAYANI HANGİ SİYASİ PARTİ OLURSA OLSUN OYUNUZU VERMEYİN NEDE DERNEK BAŞKANINI BİLE DİNLEMEYİN ZAMAN KISITLI 

Üç  gün önce Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adil yaşam derneği başkanı olan Haluk Çavuşoğlu ile yapmış olduğu telefon görüşmesinde kesinlikle gündemlerinde af ve ceza indirimi olmadığını beyan etti. Haluk Çavuşoğlu bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  açık ve net şekilde af yoksa oy yok diye rest çektiği ajansımıza gelen ihbarlarda söylenmektedir. Haluk Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la telefon görüşmesinden önce Haluk Çavuşoğlu’nun sosyal medyada genel afla ilgili girişimleri ve paylaşımlarının olduğu sosyal medyada mahkum yakınlarına. Sayın Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu mitinglere davet ederek seslerini duyurmaya çalıştığını ve İstanbul un bazı ilçelerinde ve Türkiye geneli bazı illerde mahkum yakınlarının seslerini duyurmak için mitingler yaptığını fakat ne hikmetse kafalarda  soru işareti yaratacak şekilde dernek başkanı Haluk Çavuşoğlu Cumhurbaşkanıyla görüştükten sonra elini ayağını çektiğini esas bugünlerde mitinglerde mahkum yakınlarının seslerini duyurmak için tam böyle fırsat var iken Haluk Çavuşoğlu’nun mitinglere gitmemesi mitinglerde mahkum ve mahkum yakınlarını  seslerini duyurmaması acaba. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haluk Çavuşoğlu’nun sesini kıstı yada Haluk Çavuşoğlu’nun amacının genel af olduğundan Cumhurbaşkanı ,Haluk  Çavuşoğlu’na genel affı unut demesi üzerine Haluk Çavuşoğlu mücadeleyi bıraktı mı.Bizler izcihaberajansı olarak Haluk Çavuşoğlu’nun cevap hakkı olduğundan bir STK dernek başkanı olduğundan ajansımızın mail adresine yazılı bir açıklama yapmasını cevap hakkı olduğundan şayet ajansımıza cevap hakkı olarak yazılı cevap vermeyecekse buda kafalarda ikinci kez soru işareti yaratmaktadır. Neden mahkum ailelerine net bir cevap verilmediği de üçüncü kez kafalarda soru işareti yaratmaktadır.

Haber ajansımıza gelen mesajlar bunlardan ibaret olduğu.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI