Bugun...



Mahkum Yakınları Diyorki Duyan Duymayanlara Duyursun Oyumuz Millet İttifakına

Mahkum yakınları tarafından izcihaberajansı.com ajansımıza gelen yoğun sitem dolu mesajlarda mahkum yakınları diyorlar ki. Duyan duymayanlara duyursun birlik olma zamanı 20 yıldır iktidar parti af vereceğiz diye bizleri hep oyuna getirdiler artık oyuna gelmek istemiyoruz. Seçime sayılı saatler kala birlik olalım bize af sözü veren millet ittifakına oyumuzu vererek iktidar partiden 20 yıllık bizlere atılan tokadın cevabını verelim oyumuz millet ittifakına.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-05-2023 02:20:38 Tarih: 10-05-2023 20:34

Mahkum Yakınları Diyorki Duyan Duymayanlara Duyursun Oyumuz Millet İttifakına

MEMLEKET PARTİSİ, SEÇİMDE KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEK

 

 

Haber ajansımız her zaman mahkum ve mahkum ailelerinin sesi olduğundan sık sık haberlerini yayınladığımızdan korkusuzca taraf tutmadan mahkum yakınlarının haberlerini yayınladığımız mahkum ailelerinden ve yakınlarından ajansımıza yoğun  şekilde cumhur ittifakı yani iktidar parti hakkında ve MHP hakkında sitem dolu mesajlar gelmektedir gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir.

AKP genel başkanı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ceza evi görmüş olan ve ceza evinde yatmış olan ceza evindeki sıkıntıları yaşadığı için bizleri çok iyi anlaması gerekirken kendisi cezaevindeyken eşinin ve çocuklarının dışarıda çektikleri sıkıntıları çok iyi bildiğinden bizleri çok iyi anlaması gerekirken maalesef bizleri anlamazlıktan gelmektedir. Mahkum ve mahkum yakınlarına karşı duyarsız kalmaktadır iktidara geldiğinden bugüne her seçimde bizleri şamar uşağı yaparak bizlere ümit vererek bizleri sandık başına yolladı sadece bu değil MHP de ama artık cumhur ittifakı ağzıyla kuş tutsa bile inancımız güvencemiz yoktur şöyle ki cumhur ittifakı mahkum yakınlarının elinin tersiyle itekleyerek bizleri hiçe sayarak Hizbullah terör örgütü yanlısını yanına alarak sözde mahkum yakınlarından daha fazla oy alacakmış gibi bizleri görmemezlikten gelmektedir. Ama bizler diyoruz ki seçime günler değil seçime saatler kaldı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günler özel yetkisini kullanarak Hizbullah terör örgütü olan kişiyle beraber 4 kişi af etti bu dört kişiyi af etmesinden sonra halen bizleri görmemesi ihanettir unutmasın ki mahkum ailelerinin 15 milyon oyu var.

Bizler mahkum aileleri olarak Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a izcihaberajansın aracılığıyla sesleniyoruz bizleri 20 yıldır af gelecek diye ümitlendirdiniz. Bizler senelerdir dişlerimizi sıktık bizleri sandığa yolladınız her seçimden sonra oylarımızı alarak 20 yıldan bugüne iktidardasınız ama artık yolun sonu geldi biz bir 6 ay daha dişimizi sıkarız millet ittifakı bizlere namus sözü vererek af sözü vermiştir. Buradan tüm mahkum aileleri olarak Cumhurbaşkanına sesleniyoruz seçimden önce af varsa oy var  nasıl HUDAPAR PARTİ nasıl sana şartları olarak geldiyse nasıl Hizbullah yanlısını özel yetkinle çıkardıysanız. Bizlerde mahkum aileleri olarak HUDAPAR genel başkanı gibi şartlı olarak diyoruz ki seçime kadar af varsa oy var şayet seçime kadar af yok ise buradan mahkum aileleri olarak duyan duyman mahkum yakınlarına ailelerine sesleniyoruz. Birlik zamanı cumhur ittifakı af vermiyorsa oylarımız millet ittifakına artık cumhur ittifakına diyoruz ki bizler saf değiliz artık bizleri kandıramazsınız oylarımız millet ittifakına seçime kadar af verilmediği taktirde.

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI