Bugun...



Market Reyonculuğundan Başkan Yardımcılığına Nasıl Geldin

Beykoz belediye başkan yardımcısı Fatih Sağlam markette reyon bölümünün de çalışırken bu kadar kısa zamanda nasıl başkan yardımcısı oldu başkan yardımcılığını yaparken acaba kaç kişiye usulsüz olarak işyeri ruhsatları verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-01-2022 14:59:16 Tarih: 30-01-2022 21:04

Market Reyonculuğundan Başkan Yardımcılığına Nasıl Geldin

BEYKOZ HALKI ARTIK UYANDI AK PARTİ BEYKOZ İLÇE BAŞKANININ BU SÖZÜ ÇOK ANLAMLI BU RUHSAT NASIL VERİLDİ ŞİMDİ ANLAŞILIYOR BU RUHSATI VERİLMESİNDE KİMLERİN ELİ VAR TAŞLAR YERİNE OTURDU MASKENİZ DÜŞTÜ

 

BU MECLİS ÜYENİZ NASIL RUHSATSIZ RAHAT BİR ŞEKİLDE TİCARET YAPTIĞI ANLAŞILDI  VATANDAŞA GELİNCE ANINDA İŞ YERİNİ KAPATIRSINIZ AMA KENDİ SİYASİ YOL ARKADAŞLARINIZA GELİNCE SESSİZ KALIRSINIZ.

 

 

 

 

Beykoz belediyesi Başkan yardımcısı Fatih Sağlam  Beykoz meydanda bulunan bir süper markette reyon bölümünde çalışan bir işçiyken daha sonra. Beykoz AK Parti gençlik kollarında başkanlık yaparken başkanlık yaptığı  dönemlerde Beykoz’un bazı yerel gazetelerinde ve Beykoz halkının dilinde dolaşan bir dedikodu vardı. BEYTAŞ tarafından dönemin belediye başkanı ve dönemin BEYTAŞ müdürü tarafından aylığa bağlandığını o dönem ajansımızın imtiyaz sahibi. Erkan İzci bu dedikodulara nazaran Fatih Sağlam’dan bir açıklama beklediği dönemin belediye başkanı ve BEYTAŞ müdüründen bir açıklama beklediği fakat o  yıllarda  ne Fatih Sağlam ne belediye başkanı nede BEYTAŞ müdürü bir açıklama yapmamışlardır ve konunun üstünü kapatmışlardır. Fatih Sağlam süpermarkette reyon bölümünde işçi, olarak çalışırken daha sonra AK Parti gençlik kollarında başkanlık yaptı son yerel seçimlerden sonra bu kadar torpili nereden  elde ettiyse son yerel seçimlerde Beykoz belediyesinde başkan yardımcısı olarak göreve atandı çok hassas bir görevde Murat Aydın tarafından  görev verildiği buda verilen görev ise işyeri ruhsat denetleme  başkanlığını görevidir.

 

Fakat gelin görünüz ki bu kadar tesadüfler olmaz başkan Fatih Sağlam ve eski ruhsat müdürü Mehmet Akif Kılıç  AK Parti Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker  babası olan Adnan Çeliker ve ortağı olan. Sevinç Tabak işletme sahiplerinden Murat Tabak’a Gümüş suyu Mahallesi Kelle İbrahim Caddesi No 17/2 A  benzin istasyonu yanı 301  ada 25 parsel Ali AK yer sahibi Sevinç Tabak işletme adına 25 parselde muvafakat name olmadan bu yerinde ruhsata el verişli yer olmadığından. Fatih Sağlam bir dönem aynı partide gençlik kollarında başkanlık yapmış Furkan Çeliker’de yine aynı partiden Furkan Çeliker’de gençlik kolları başkanlığı yaptığından kısaca aynı partide olan dava arkadaşına parti yok arkadaşına büyük jest yaparak işyeri çalıştırma ruhsatı verir.

 

İzci haber ajansı başkan yardımcısı Fatih Sağlam  işyeri ruhsat müdürü Mehmet Akif Kılıç’ı görevlerini kötüye kullandıklarını tüm usulsüzlüklerini ortaya çıkarınca. Haber ajansımız ilgili makamlara savcılığa kamu denetlemeye şikayette bulununca başkan Murat Aydın CİN ÇARPMIŞA DÖNEREK başkan Fatih Sağlam’ın elinden işyeri ruhsat yetkisini almış başkan yardımcısı Selami Keskin’e vermiştir. Eski ruhsat müdürü Mehmet Akif Kılıç görevden alarak temizlik işleri müdürü olarak göreve getirmiştir. Fatih Sağlam Mehmet Akif Kılıç Furkan Çeliker Beykozlu olduklarından Fatih Sağlam Furkan Çeliker’de Beykoz AK Parti gençlik kolları bir dönem başkanlık yaptıklarından birbirlerine diyet borçlarını bu şekilde karşılamışlardır.

 

İzci haber ajansı Beykoz belediye başkanı Murat Aydına AK Parti Beykoz ilçe başkanı ,Hanefi Dilmaç’a soruyor  acaba. Fatih Sağlam başkanlık döneminde ruhsat denetleme yetkisi olduğu yıl ve tarihlerde acaba kaç kişiye daha usulsüz ruhsatlar verildi bunların bir an önce araştırılmasını .Beykoz belediye başkanı Murat Aydına sesleniyoruz,Hanefi Dilmaç’a sesleniyoruz bir meclis üyenize sözünüzü geçiremiyorsunuz şuanda meclis üyeniz 305 Ada,25 Parsel de bulunan bu yerinde kaçak bina yapıldığına dair yıkım kararı olduğu halde, meclis üyenize vermiş olduğunuz ruhsatın muvafakat name olmadığını bildiğiniz halde bu ruhsatın geçersiz olduğu bildiğiniz halde sizin meclis üyeniz, sizin partinize kafa kaldırarak sizlere kafa kaldırarak hem burada ruhsatsız olarak çalışma yapıyor hem de balıkçı barınakları önünde ızgara atmış orada kaçak ruhsatsız çalışıyor hani.Murat Aydın Beykoz belediye önündeki balık ekmek motorlarını kaldırdın ruhsatsız dedin kıyı kanunu dedin gece kondu kanunu dedin  bu kadar insanın ekmeğiyle oynadınız bunları yaparken meclis üyenize kaldırımları sökerek özel otopark yaptın meclis üyen sahilleri işgal etmiş barınakları işgal etmiş sen bir taraftan. Beykoz halkının ekmeğiyle oynarken bir taraftan da meclis üyen daha çok para kazansın diye üç maymunu oynadınız. Haktan hukuktan bahsediyorsunuz Adalet kalkınma partisiyiz diyorsunuz sizin adaletiniz sadece meclis üyesi, camilere gidiyorsunuz,cenazelere gidiyorsunuz halkın dini duygularıyla oynuyorsunuz ama  bir meclis üyenize sözünüzü geçiremiyorsunuz.

 

Murat Aydına soruyoruz başkan Fatih Sağlamdan neden ruhsat verme yetkisini aldın neden ruhsat müdürün yerini değiştirdin demek ki meclis üyenize vermiş olduğunuz ruhsat eksik belgelerle ruhsat verdiniz ortaya çıkınca CİN ÇARPMIŞA DÖNDÜNÜZ, bu meclis halen kaçak ve ruhsatsız olarak çalışıyor  sizlerde korkudan sesinizi çıkartamıyorsunuz. Hani sizin adalet kalkınma partiniz  sizin meclis üyeniz TC Devletinin bakanlıklarına, kaymakamlık ,makamına tulum eşliğinde protesto yapıyor imza topluyor Beykoz belediye başkanı,Beykoz ilçe başkanlığı  ve il başkanlığı da sessiz kalıyor senin meclis üyen halan balıkçı barınak önünde  ruhsat vermiş olduğunuz adres benzin istasyonu yanında ruhsatsız olarak çalışıyor. Sizlerde sessiz kalıyorsunuz Fatih Sağlam market reyonculuğundan ,gençlik kolları başkanlığından bu seviyeye nasıl geldi Fatih Sağlam’ın ruhsat verdiği bütün yerlerin izci haber ajansı olarak ilgili makamlara baş vurarak araştırılmasını talepte bulunulacaktır.

Biz izci haber ajansı olarak  ne Beykoz belediyesinden reklam ücreti alıyoruz, nede bir başkasından bizim kimseye vefa borcumuz yok,nede başka kimselerin vefa borcu yok.  İzci haber ajansı tarafsız halkın gazetesidir belediye makamları başkanlar gelip geçicidir, ama biz kalıcıyız izci haber ajansı öz kaynaklarıyla ayakta duran, dik duran, bir haber ajansıyız. Öz kaynaklarımızla mücadele eden kimseden korkmayan, kimseden çekinmeyen biz haber ajansıyız biz izci haber ajansı kuruluşundan bugüne kimseye reklam talebimiz olmadı ve olmayacaktır. Biz habercilik yapıyoruz hiçbir siyasi partiye de muhalefet değiliz şahsi kişilere  karşı  da muhalefet değiliz.

 

izcihaberajansi.com

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI