Bugun...



Meslektaşımızı Kınıyoruz

CHP Millet vekili Mahmut Tanal için X Bir meslektaşımızın bir milletin vekiline ve Atatürk’ün partisine ağır hakaret ve rencide edici küçük düşürücü sözlerde bulunarak Twitter hesabından yayınlamıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-06-2022 20:08:42 Tarih: 25-06-2022 19:13

 Meslektaşımızı Kınıyoruz

GAZETECİ OLABİLİRSİN İSTER GAZETENDE İSTER SOSYAL MEDYADA  BİR MİLLETİN VEKİLİNE VE ATATÜRKÜN KURDUĞU PARTİYE AĞIR HAKARET EDEMEZSİN  ÇUKUR PARTİLİ NE DEMEK VE PİSLİK HERİF NE DEMEK  

 

Biz gazeteciler tabi ki siyasi partilileri eleştiricez  gazetecinin de bir eleştirme çizgisi vardır. Biz gazeteciler kimseye ağır hakaret etmeye, küçük düşürücü, rencide edici sözlerde bulunmaya hakkımız yok bu meslektaşımız. Atatürk’ün partisine ÇUKUR PARTİLİ demesi bizi derinden üzmüştür. Bu meslektaşımız twitterde yazdığı yazıda yalancı herif olduğunu söylemiş bir millet vekiline herif olarak hitap etmesini kınıyoruz bir vekiline pislik herif demesini kınıyoruz bizler gazeteci olarak siyasetçilere her türlü eleştiri yapabiliriz. Ama hakaret ve ağır hakaret içerikli ne gazetemizde nede sosyal medyada ağır şekilde eleştiri yapma hakkına sahip değiliz bu X meslektaşımızın yapmış olduğu bu paylaşımını kınıyoruz  ve kendisine diyoruz ki bir siyasi  partinin gözüne girmeye çalışırken Atatürk’ün partisini ÇUKUR PARTİSİ olarak ağır şekilde eleştirdiğiniz hiç hoş olmayan bir yorum yapmışsınız.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI