Bugun...



Minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı

İstanbul Kadıköy'de bir minibüs şoförü ile kadın sürücü arasında trafikte çıkan tartışma sonucunda şoför, kadına saldırdı. Vatandaşların araya girmesiyle kavga sona erdi ve sürücüler olay yerinden ayrıldı. O anlar ise başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2024 16:28

Minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı

İstanbul Kadıköy'de minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı. O anlar, bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

ARAÇTAN İNİP KADINA SALDIRDI

Kozyatağı Kaya Sultan Sokağı'nda meydana gelen olayda iddiaya göre, sokak üzerinde ilerleyen panalvan minibüsün şoförü ile kadın sürücü arasında tartışma çıktı. Aracından inen kadın sürücü, minibüsün camına yaklaşarak şoföre tepki gösterdi. Kadın sürücü, minibüsün kapısını açmaya çalıştığı sırada aracından inen şoför, kadına saldırdı.

KAMERA HER ŞEYİ KAYDETTİ

Vatandaşların kavgayı ayırmasının ardından sözlü tartışma devam etti. Kavga nedeniyle sokak üzerinde bir süre trafik durdu. Çevredeki vatandaşlar araya girerek İki sürücü araçlarına bindirdi. Araçlarına binen sürücüler olay yerinden ayrıldı. O anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı



Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI