Bugun...



Murat Aydın Beykoz Halkına Zulüm Çektirirken Siz Neredeydiniz X Gazete

Beykoz belediyesi Beykoz halkına zulüm çektirirken Beykoz’da bulunan tüm siyasi parti ilçe başkanları gerçek muhalefet yapamazken bazı yerel gazetelerde. Beykoz halkının çekmiş olduğu zulmü yazamazken seçimler yaklaşınca siyasetçiler yandaş gazetelere reklam yaptıracak şekilde abartılı şekilde haberler yapılmaya başladılar.

facebook-paylas
Tarih: 19-01-2023 20:42

Murat Aydın Beykoz Halkına Zulüm Çektirirken Siz Neredeydiniz X Gazete

Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde şunlar söylenmektedir. 2019 yerel seçimlerinden sonra Beykoz belediye başkanı Murat Aydın belediye başkanı seçildikten sonra 4 yıldan buyana Beykoz halkına zulüm çektirmiştir. Beykoz’da tüm siyasi parti ilçe başkanları da sessiz kalmış gerçek muhalefet yapamamışlardır Murat Aydın’ın Beykoz halkına çektirdiği zulmü de Beykoz’da bulunan bazı yerel gazetelerde gündeme getirmemişlerdir getirenler olsa da şayet belediyeden reklam alamıyorsa bir iki sefer Murat Aydın hakkında haber yayınlar daha sonra Beykoz belediyesi bu gazeteye reklam verince bu gazeteler  belediye hakkında haberlerini yayınlamazlar sonuçta yerel gazete çarkı bu şekilde döndürmeye çalışırlar.

Biz Beykoz halkı Beykoz’da bulunan yerel gazeteleri takip etmekteyiz ajansları da yakından takip etmekteyiz. izcihaberajansınıda yakından takip etmekteyiz taraf tutmadan habercilik yaptığını çok iyi biliyoruz son günlerde Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı hakkında haberleri yayınlanmıştır fakat bugün Beykoz’da X bir gazete Beykoz İYİ Partinin ilçe başkanlığının abartı ve  reklam içerikli haberi yayınlanmıştır haberin yayınladığı tarih 19/01/2023 Haber başlığı İYİ PARTİ BEYKOZ’DA DERT DİNLİYOR.

Şimdi biz Beykoz halkı olarak İYİ Parti üyeleri olarak bu X gazeteye soruyoruz bırak reklam içerikli haber yayınlamayı şayet gazeteciysen taraf tutmadan. Beykoz’da yaşanan olumsuzlukları yazda görelim şimdi soruyoruz gazetecisin ya cevap ver şimdi Beykoz belediyesi halka zulüm çektirirken Poyraz plajını Riva plajındaki esnafları bir ekmeğe  muhtaç ederken neredeydin. Riva’da Atatürk büstünü kaldırırken neredeydin belediye önündeki Atatürk büstü molozların içindeyken neredeydin Murat Aydın sahil düzenleme çalışması yaparken buradaki balıkçıları tekne sahiplerini mağdur ederken neredeydin niye tekne sahiplerinin sesi olmadın Murat Aydın Furkan Çelikere  kaldırımları sökerek otopark yaparken Furkan Çeliker ruhsatsız şekilde ticaret yaparken neredeydin neden yazmadın gazetecisiniz ya ama sizin yapamadığınızı izcihaberajansı yaptı bitmedi Murat Aydın gece yarıları halkı yatağından kaldırıp evini başına yıkarken tokat köyünü yıkarken Beykoz’da çok yerde evler yıkılırken neredeydin.

Siz ne yaptınız biliyor musunuz Beykoz balık ekmeğin işgal ettiği sahiller balıkçı barınağı tahliyesi yapılırken burada Furkan Çeliker kanunsuz olarak ticaret yaparken sizlerde kanunsuz olarak ticaret yaptığını bildiğiniz halde işgalci olduğunu  bildiğiniz halde buraların tahliye yapıldığı gün siz kalktınız. Beykoz balık ekmeğin kaçak ruhsatsız çalışan işletmesinin reklamını yaparak Beykoz balık ekmeğin sesini ilgili makamlara duyurmaya çalıştınız.

Şimdi bu X gazeteye soruyoruz İYİ parti ilçe başkanlığın bir haberini yayınlamış İYİ PARTİ BEYKOZ’DA DERT DİNLİYOR. Peki İYİ Parti halkın yanında ne zaman olmuş Beykoz halkın hangi yarasına merhem olmuş yayınladığı haber o kadar abartı ki öyle bir can damardan vuruyor ki resmi bayramları ve çelenkleri gündeme getiriyor Sokakta her 10 kişiden 7’si oyunu Milet İttifakı’na vereceğini  vurguluyor. Geçmiş dönemde AKP’ye oy verenlerin de çoğu 2023 seçiminde İYİ Parti’ye oy vereceğini söylüyor şeklinde konuştu.Biz bu X gazetenin sahibi bir dönemler koyu AKP’liydi Beykoz AKP şuan ki ilçe başkanının yanından ayrılmazdı şimdi araları bozuldu tabi ki gemiyi bağlayacak bir liman lazım oda İYİ Parti.

Bu gazete geçim sıkıntısından bahsediyor İYİ Parti geçim sıkıntısını seçimler yaklaşınca mı anladı. Neden bu X gazete İYİ Partinin kaçak ev yapmalarını rüşvet almalarını abartı şekilde haber yapıldığını bu zamana kadar İYİ Partinin Beykoz halkına bir faydasının olmadığını yöneticilerin İBB belediyesine akrabalarını yandaşlarını işe soktuklarını ilçe başkanın akrabalarını İBB’ye işe soktuğunu şimdiki yöneticilerinin bazılarının mesleklerini abartıcı şeklide basın yoluyla duyurduğunu say say bitmez seçime az bir süre kala göstermelik iki Pazar gezmeyle  esnafları gezmekle dert dinlenmiyor. Şayet bu kadar dert dinliyorduysalar 4 yıldan buyana neden dinlemediler artık biz reklam içerikli haber okumak istemiyoruz abartıcı haberler okumak istemiyoruz gerçekleri yazan gazete okumak istiyoruz eğer bu X gazete gerçekleri yazmak istiyorsa Beykoz’un yerel bir gazetesiyse Beykoz’da olanları çok iyi bilmekte ve bilinçli olarak yayınlamamaktadırlar.

Ajansımıza gelen ihbar ve şikayetler bunlardan ibaret olduğundan gelen mesajları olduğu şekilde yayınlamakla mükellef olduğumuzdan ajans olarak halkın sesini yetkililere duyurmak yetkililerin sesini de halka duyurmakla mükellefiz.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI