Bugun...



Murat Aydın Bu Haberimize Cevap Verde Görelim

İstanbul Beykoz ilçesi Beykoz belediye başkanı Murat Aydın 2019 yılında yerel seçimlerde Beykoz belediye başkanı olduktan sonra Beykoz’daki yerel gazetelere vermiş olduğu röportajda kaç yapıya izin vermeyeceğim diyerek göreve başlar. Beykoz’da 3m2 tahtadan baraka yapan vatandaşın yerlerini yıkar sabah ezanında vatandaşı yataklarından kaldırır yıkımlar gerçekleştirir. Bakın ALLAH ALLAH deyip beş vakit namaz gösteriş için cenazelere katılan Murat 2019 yılında bakın kimlerin kaçak inşaatlarına göz yummuş.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-03-2023 19:08:53 Tarih: 22-03-2023 14:44

Murat Aydın Bu Haberimize Cevap Verde Görelim

ESKİ AK PARTİ BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI YÜÇEL ÇELİKBİLĞİN  KAÇAK YERİ 

 

 

İzcihaberajansı Beykoz belediye başkanına başkan demeye bile dili varmıyor ajansımız Murat’a defalarca seslendi elimizde .Beykoz’da kaç kişiye kaçak inşaat yapmaya izin verdiğinizi göz yumduğunuzu bu listeyi bizden alında bu kaçak yerleri yıkda görelim Murat diye seslendiğimiz halde Murat ajansımızdan korkarak bizden listeyi almıyor. Peki bizden listeyi almıyorsa izcihaberajansı ufaktan açıklamaya başlıyor Murat 2019 yılında Beykoz belediye başkanı olduğu tarihlerde eski belediye başkanı olan hakkın rahmetine kavuşan Yücel Çelikbilek  Paşabahçede Karslılar mahallesinde 8  katlı 16 daire ve üst katıda hariçten kaçak Yücel Çelikbilek buradaki inşaatı kılıfına uydurarak zemin kot  diyerek 8 katlı belediye başkanlığı döneminde inşaata başlar Yücel Çelikbilek inşaatı devam ederken bu esnada yerel seçimler gelir yerel seçimlerde Zeytinburnu’nda belediye başkanlığı yapan Zeytinburnu halkının da yaka silkelediği  Murat Aydın Beykoz belediye başkanı seçilerek göreve başlar seçildikten sonra Murat yerel basına vermiş olduğu demeçlerde kaçak yapıya izin vermeyeceğim der fakat bu esnada Yücel Çelikbileğin inşaatı devam etmektedir. Daha sonra  2018 yılında  "İstanbul 4.İdare Mahkemesinin 31/01/2018 tarihli esas ve 2018/163 nolu kararı ile 1/1000 ölçekli Beykoz 1.bölge koruma amaçlı uygulama imar planının tamamı iptal edilmiştir." imar planı iptal edilmiş 8 katlı Yücel Çelikbileğe ait inşaatı devam etmiş. Haberimizin içerikliğindeki  resimlerde göründüğü şekilde  yapı kullanım belgesini Murat Aydınmı verdi normalde 8 katlı  olmaması gerekirken  , binada kademe olması lazım iki ayrı sokak olduğu için kaçak inşaata Murat Aydın hiç bir şey yapmamış iskan tarihi muhtemelen 2019 kim vermiş belli değil bu bina dışında hiç kimse bina ruhsatı almamış veya alamamış kişiye özel imar durumu yapılıp bina ruhsatı verilmiş.

 

 

2018 yılında imar planı iptal edilmiş ama kot diyerek inşaat devam etmiş haberimizin içerikliğindeki resimlerde imar planı iptal edildikten sonra İBB  web sitesinde imar planı iptal edildikten sonra inşaat devam etmektedir. Buradan Murat’a sesleniyoruz ACAR İstanbul durduruldu neden Yücel Çeklikbileğin inşaatı durdurulmadı buraya iskanı kim verdi burası büyük kurulmuş burada öyle bir imar planı yok birinci kat çıkma yapılmış 8 kat 16 daire alt zemini depreme dayanıksız bölgede yapılan yer yani heyelan bölgesi olan bir yer normalde 16 daire olmamamsı gerekirken normalde imar 5 kat fakat 3 kat kaçak kaçağın üstünde kaçak yapılmış yani imar olmayan yerde kaçak inşaat yapılmış imarı 5 kat gözüküyor iki taraftan da 5 kat olması gerekiyor yolun altından 5 kat yolun üstünden 5 kat olması gerekirken fakat imara aykırı yapılmış burası peki. BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI  MURAT'A SESLENİYORUZ BURASI İMARA AYKIRIMI DEĞİLMİ Murat sen önüne gelen Beykoz’da her yeri yıkıyorsun peki AKP Beykoz eski belediye başkanı Yücel Çelikbilğin burayı niye yıkmadın. Peki Murat cevap ver tabi verebilirsen ajansımızdan o kadar çekiniyorsun ki cevap veremeyeceksin ama biz yine soralım Yücel Çelikbilekin kaçak inşaatının olduğu çevrede başka kimse inşaat yapmak istemiyor muydu sadece Yücel Çelikbilek mi yapmak istiyordu sadece ruhsat ona mı denk geldi. MURAT  CAMİLERDE  5 VAKİT  NAMAZ  KILIYORSUN BAK  RAMAZAN  AYINA  GİRDİK  KILDIĞIN  NAMAZIN ,TUTTUĞUN ORUÇLARIN ,YÜZÜ HÜRMETİNE ELHAMDÜLİLLAH ,MÜSLÜNAMIM DİYORSAN SENİN DÖNEMİNDE BURADAKİ İNŞAAT DEVAM EDİYORMUY’DU ETMİYORMUY’DU  İSKAN SENİN DÖNEMİNDE ALINDIMI ALINMADIMI Buranın iskanını kim nasıl verdi iskan verilirken bir daha imar durumuna bakıyor musun bakmıyor musun sen başkan olarak.

 

 

Sözde Beykoz  belediye başkanı halkın barakadan yapılmış yerleri yıkarak gariban vatandaşın yerlerini yıkarak ben kaçak yapıya izin vermiyorum görüntüsü vererek hedefi başka yöne çevirir ama bakın. AKP eski Beykoz belediye başkanın inşaatına nasıl göz yummuş sadece bu değil AKP yol arkadaşlarının inşaatlarına nasıl göz yummuş yakında açıklayacağız bir Atasözü vardır üzüm üzüme bakarak kararır. Bir Atasözü daha var boynuz kulağı geçer bunlardan bir tanesi de yine AKP’Lİ Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker yakında Furkan Çelikerinde nasıl kaçak inşaat yaptığını işletmesini nasıl büyüttüğünü  halkı nasıl tehlikeye soktuğunu yakında onu da açıklıyoruz nasıl yalan söylediğini onu da açıklıyoruz Beykoz belediye başkanı Murat bu haberimize cevap ver de görelim.

 

BAŞKAN  MURAT BİZ İZCİHABERAJANSI OLARAK BİZ HALKIN SESİYİZ BİZ DOĞRULARI YAZARIZ BİZ BEYKOZ  BELEDİYESİNDEN REKLAM  ALMIYORUZ SENİN KARŞINDA EL PENÇE DURMUYORUZ ÇEKETİMİZİDE İLİKLEMİYORUZ ÜÇ KURUŞ REKLAM ÜCRETİ ALACAĞIZ DİYE BİZ TARAFSIZ HABER AJANSIYIZ BİZİM ALLAHTAN BAŞKA, TC DEVLETİNİN ,KANUN VE YASALRINDAN BAŞKA KİMSEDEN KORKUMUZ YOK ÇEKİNTİMİZ YOK BİZ HABERCİLİK YAPIYORUZ KİMSEYE YAĞCILIK YAPMIYORUZ KİMSEDE BİZDEN YAĞCILIK YAPACAĞIZ DİYE BEKLEMESİN AJANSIMIZIN GERİ VİTESİ KESİNLİKLE YOKTUR.

 

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI