Bugun...



Murat Aydının Sayesinde Beykoz Diken Üstünde

Son yerel seçimlerinden sonra Beykoz adeta diken üstünde her geçen gün Beykoz’da yıkımlar yapılıyor. Kentsel dönüşümü projeleri üretiliyor jet hızıyla bu projeler uygulanıyor say say bitmez son yerel seçimlerinden sonra Beykoz ilçesine adeta kara bulutlar bastı halk tedirgin yakında sokakta yatacaklarını söylemekteler ama gel gelelim Beykoz belediyesinde adalet diye bir şey kalmadı.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2022 12:14

   Murat Aydının Sayesinde Beykoz Diken Üstünde

Son yerel seçimlerinde Murat Aydın Zeytinburnu’nda belediye başkanlık görevini yapmaktaydı yerel son yerel seçimlerinde partisinin genel başkanı. T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan aday olarak şu anki belediye başkanı Murat Aydını Beykoz’dan aday olarak göstermiştir. Murat Aydın seçim zamanı halka adaletli bir şekilde başkanlık yapacağını Beykoz’un en büyük sorunlarından bir tanesi de imar olduğunu, imar konusunu çözeceklerini kentsel dönüşümünde kimseyi mağdur etmeyeceklerini kimseyi üzmeyeceklerini hiç vatandaşın gözünden göz yaşı akıtmayacağını kimsenin ahını ve bedduasını almayacaklarını partimizin slagonu olan Adalet Kalkınma Partisi gibi adaletli olacaklarını Beykoz halkını kalkındıracaklarını kısaca çok sayıda vaatler vererek. Beykoz halkı da bu vaatlere inanarak yerel seçimlerde AKP adayı olan Murat Aydının Beykoz belediye başkanı olarak göreve getirmişlerdir fakat Beykoz halkı Murat Aydını göreve getirdiklerine kırk bin defa pişman olmuşlardır.

Başkan Murat Aydın son yerel seçimlerden sonra Beykoz belediye başkanı olduktan sonra yerel seçimler çalışmalarında. Beykoz’un çocuklarıyla beraber Beykoz’u yöneteceklerini sözü verdi fakat Başkan Murat Aydın ilk etapta kadrosunu Zeytinburnu’nda çalışmış olduğu yüzde seksen mesai arkadaşlarını yönetici olarak Beykoz’a getirmiştir. Yüzde yirmi ise Beykozlu olan bu yöneticilere de çok pasif görevler vererek belediye yönetim şemasını düzenleyerek Murat Aydın eline kamçıyı eline alarak ilk önce Beykoz’un bazı yerlerinde yıkım işlemleri başlatmıştır. Bunun peşinden sahil düzenleme süsü vererek elindeki kamçıyı daha sonra sahilde bulunan amatör tekne sahiplerine döndürerek sahilde tüm balıkçıları kaldırır bir ekmeğe muhtaç ettirir incir köyden, balıkçı barınak önüne kadar sahil düzenleme çalışması süsü vererek Gümüşsuyu restorandı da yıkarak boğaza ön görünüm alanda kaçak yapı yapar ama ne hikmetse. Beykoz’un balıkçılarını tekne sahiplerini mağdur eder balıkçı barınak içerisinde bulunan Beykoz balık ekmek sahibi olan AK Partili Beykoz belediye meclis üyesi Furkan Çeliker'in işletmesine dokunamaz artı bu meclis üyesine özel otopark yapmak için kaldırımları sökerek Beykoz balık ekmek kaçak işletmeye özel otopark yapmıştır. Beykoz belediye önünde bulunan Prof.  Necmettin Erbakan Kültür Merkezini yıkar yıktıktan sonra 15 Temmuz şehitler ismini verir Riva plajı, Poyraz köy plajını yıkar Beykoz’da çok sayıda ev yıkımları gerçekleştirir garibanın evini yıkar ama CHP bir meclis üyesinin kaçak inşaatına dokunmaz gariban küçük esnaf ruhsatsız çalıştığında anında o işyerini mühürler fakat Murat Aydın AK Partili meclis üyesinin Beykoz balık ekmek işletmesine kaçak ve ruhsatsız çalışmasına  göz yumar CHP li eski bir ilçe başkanının içki ruhsatı olmayan işletmesine göz yumar Tokat köy kentsel dönüşümünde Tokat köy halkının mahkemeden almış olduğu yürütmeyi durdurma kararını dinlemez  Tokat köydeki evlerin doğalgaz elektrik ,sularını keserek daha sonra yıkım işlemlerini gerçekleştirir. Beykoz tarihi çayırına varana kadar buranın da millet bahçesi projesi üretir kısaca saymakla bitmez Murat Aydın kaçak yerlere göz yummuyor ama kendisine kaçak yapı yapmayı o kadar huy sahibi edinmiş ki bakın nerelere kaçak yapı yapmış 1.Gümüşsuyu restoran Murat Aydın bir başka ada bir başka parsele girerek Gümüşsuyu restorandı büyüterek denize de kazıklar çakarak denizi de doldurarak Boğaz ön görünümde kaçak yer yapmıştır. Beykoz sahilinde bulunan eski Spor kulübü kaçak olarak yapmıştır Alman üniversitesi yanında kaçak inşaat yapmaya devam etmektedir Akbaba mahallesinde eski adıyla şişmanın kır gazinosunun olduğu bölgede kaçak inşaat yapmaya devam etmektedir kısaca saymakla bitmez şimdi ise Murat Aydın çubukluya göz koymuştur.

YAYINLAYACAĞIMIZ BEYKOZ ÇUBUKLUDA KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HABERİN DETAYLARIYLA HALKIN İSYANLARIYLA TÜM BELGELERLE BU HABERİMİZ GELİYOR.

 

izcihaberajansi.com

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI