Bugun...



Murat Aydının Sayesinde Çubuklu Halkı Diken Üstünde

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın bu sefer gözünü Çubuklu halkına dikti Tokat köy kentsel dönüşümü projesi ardından şimdi çubuklu projesi başlayacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-08-2022 20:36:58 Tarih: 02-08-2022 19:00

Murat Aydının Sayesinde Çubuklu Halkı Diken Üstünde

 

 

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın yerel seçimlerden önce Beykoz halkını üzmeyeceğini adaletli bir şekilde belediye başkanlığı yapacağını. Beykoz’un en büyük sorunlarından biri olan imarı bir an önce çözeceğini başkan olmadan önce bol kepçeden atarak Beykoz halkına vaatler vermiştir.

 

Bugünlerde   Beykoz belediyesi çok sayıda yerleri yıktığını Tokat köy kentsel projesini başlattığını bunun peşinden. Beykoz çayırını millet bahçesi şimdi ise çubukluya gözünü dikerek kentsel dönüşüm projesi başlamıştır. Tokat köy halkına oynadığı oyunu şimdi çubuklu halkına oynamaya başlamıştır tokat köy halkının çoğunluğuna yalan bilgilendirmeler yaparak halkın gözünü boyayarak çok sayıda halkı proje için imza attırdıkları imza atan halk şimdi attıklarına nasıl pişman olduysalar aynı sistemi aynı taktiği çubuklu halkına oynanacaktır. Bunun peşi sıra Beykoz çayırı millet bahçesi olacak   çayırın çevresindeki evlerin ve esnaflarında bugün yarın mağdur olacakları.

Çubuklu bölgesinde bugünlerde kentsel dönüşümüyle ilgili proje stat verdiği burada 225 malik 500 hane mağdur olacaktır. Haber ajansımıza çubuklu halkı tarafından şunları söylemişlerdir.

 

2013 yılından beri AKP ve Kalyon inşaat çubuklu mahallesi kiremit dere ve Şahin tepesinde insanların elinden almaya çalışıyor. İstanbul büyük şehir AKP’de iken Kiptaşı kullanarak vatandaştan almaya çalışıyordu alamadı. Büyük şehir belediyesini seçimlerde kaybedince Beykoz belediyesi üzerinden Beyyapı kurup Beyyap üzerinden insanları ya yerlerinizi verirsiniz ya da imarınızı çıkarmayıp yerlerinizi kamulaştırırız deyip sözlü baskı yaparak. 2022 30 Ekim'e kadar imza atıp yerlerinizi vermeseniz evinizin elektrik, suyunu, kesip yıkacağız diye bizlere baskı yapılıyor. Alanda hiçbir ölçüm ve çalışma yapılmadan 2015 yılında riskli alan kentsel dönüşüm alanı bakanlık tarafından ilan edildi ve imar yetkisi de bakanlığa bağlandı. Halk toplanıp bir heyet kurdu ve Avukat tuttu sözleşmeyi ve teknik şartnameyi düzenleyelim her iki tarafı da koruyacak şekilde bir sözleşme yapalım diyor. Fakat Beykoz belediyesi  Beyyap ve Kalyon İNŞAAT hiçbir şekilde halkı dikkate almayarak Beyyap tarafından Kalyonun kirasını ödediği fakat  Beyyap tabelası asılı olduğu Rüzgârlı bahçe deki otoban kenarındaki ofise çağırıp yıkım ve kamulaştırma baskısı uyguladıkları halkın BARINMA hakkını gasp edip Kalyona peşkeş çekmek istiyor. Aynı tokat köyüne oynadıkları oyunu ve aynı taktiği buraya da uygulamaya başladıklarını önce halkı ikiye böldüklerini halkı ikiye böldükten sonra işlerinin daha rahat yürütebileceklerinden  halkın gözünü o kadar rahat şekilde boyuyorlar ki bazı vatandaşlarımız anında belediyeye inanarak sözleşmelerine imza atıyorlar .Tokat köyü birlik olmadıklarından dolayı Murat Aydın rahatlıkla Tokat köyün yıkımına başlamıştır .Bizler Tokat köy halkının belediye tarafından oyuna geldikleri ama biz Tokat köy halkı gibi oyuna gelmek istemiyoruz bizden önce yada bizden sonra Beykoz çayırı  millet bahçesi projesinde ve bu projenin çevresinde olan evler ve esnaflarda aynı şekilde önce halkı ikiye bölüp daha sonra işlerinin daha rahat yürütebilmeleri için şayet biz. Beykoz halkı ikiye bölünmezsek hangi siyasi partinin belediyesi olursa olsun elindeki kamçıyla bizi kamçılayamaz izcihaberajansını biz çubuklu halkı olarak yakından takip etmekteyiz  izcihaberajansın iki sözü vardır. Bir ilçede hangi siyasi parti belediyesi olursa olsun halkını kamçılıyorsa halkına zulüm çektiriyorsa bunların iki sebebi vardır 1.Beykoz’da siyasi bakımından gerçek muhalefet yapan siyasetçiler olmadığından 2.Bildikleri halde gerçekleri yazmayan belediyeden üç kuruş reklam alıyorlar diye belediyenin halka zulüm çektirdiğini kamçıladığını bildikleri halde yazmayan basındır. Basın gerçekleri yazmış olsa siyasetçiler gerçek muhalefet yapmış olsa biz Beykoz halkı bu kadar ezilmeyiz biz çubuklu halkı olarak birlik olacağız kesinlikle tokat köy halkının oyuna geldiği şekilde oyuna gelmeyeceğiz.

Haber ajansımıza çubuklu halkın yapmış olduğu röportaj bunlardan ibarettir.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI