Bugun...



Neden Aday Olmadığın Anlaşıldı Taşlar Yerine Oturdu

Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı 27 Kasım 2022 ayında düzenlediği ilçe başkanlığı kongresi öncesi parti içerşsinde ve çok sayıda üyeler arasında konuşulan aday olarak Muharrem Kaşıtoğlu ismi geçmekteydi fakat kongure günü yaklaştığında bir anda. Muharrem Kaşıtoğlu ismi ne ilçe başkanlığında nede yöneticiler arasında bıçak gibi kesildi ve ilçe başkanlığına tek bir aday olarak giren Akif Taşdemir yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-01-2023 22:28:02 Tarih: 08-01-2023 21:45

Neden Aday Olmadığın Anlaşıldı Taşlar Yerine Oturdu

BİZLER BEYKOZ HALKI VE BEYKOZ İYİ PARTİ ÜYELERİ OLARAK SORUYORUZ 15 TEMMUZ GAZİSİ OLDUĞUNU SÖYLİYORSUN GAZİLİK BELGEN VARMI ACIKLAMA BEKLİYORUZ 

 

 

Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde sitem dolu mesajlarda şunlar söylenmektedir.İstanbul il yönetimine Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığından Beykoz ilçesinden 2 isim görev verildiği bu isimler den biri Emir Yazıcı diğer isim Beykoz halkının çok iyi tanıdığı isim  Muharrem Kaşıtoğlu bizler Beykoz halkı olarak ve Beykoz İyi parti üyeleri olarak Muharrem Kaşıtoğlu nu izci haber ajansı aracılığıyla Muharrem Kaşıtoğlu beykoz halkına iyi tanıtalım.

Öncelikle Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığına adaylığını açıklamış her yerde ilçe başkanlığına adayım diye söyleyen daha sonra u dönüşümü yapan u dönüşümü yapma nedeniyse şimdi anlaşıldığı gibi. Çek adaylığını seni İl yönetiminde görev vereceğiz diye adaylığı çektirdiklerinden şimdi ilde görev verilmiştir.

 Muharrem Kaşıtoğlu kim AKP Parti kökenli AKP İstanbul İl yönetiminde görev almış ve 15 Temmuz Gazisi olarak gündeme  gelmiş fakat resmi olarak gazi olup olmadığı henüz kesinleşmemiş ve ulusal basın HALK TV Çıkarak sert sözlerde bulunmuş ve kendiside 15 Tenbuz gazisi olduğunu söylemiş 2018 yılında Beykoz belediyesi  başkan yardımcılığı yapmış Başkan yardımcılığı yaptığı yılar arasında Yolsuzluk yaptı diye Beykoz ilçesinde x bir gazetede.

 ÇAVİT GÜL :KAŞITOĞLU 27 BİN 300 LİTRE MAZOTU BELEDİYE GARAJINDAN SAĞLAMIŞ

 

Çıkan bu haberlere ve iddialara  cevap bile verememiş daha sonra başkanlık yardımcılığından istifa etmiş kişidir ve daha sonra Partisinden tamam ile istifa ederek.Sadet Partisine geçmiştir.2019 yılındaki yerel seçimlerinde  Sadet partisinden Beykoz belediye başkan adayı olmuş ve seçimlerde çekme helva dağıtığı.2019 yerel seçimlerinde aldığı oy oranı ise 2019 yerel seçimlerinde Beykoz İYİ Parti adayı olan Bilgehan Murat Miriç aldığı oyun altında oy aldığı ve sadet partisinde bir anda hüsrana uğrayan. Muharrem Kaşıtoğlu sadet partisinden istifa ederek .İYİ Partiye geçmiştir.

 

2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI BEYKOZ İYİ PARTİ 

 

 

2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI BEYKOZ  SADET  PARTİSİ 

 

 

Bugün AKP  ve sadet partisinden istifa eden 2023 seçimlerinden sonra İYİ Partiden istifa etmeyeceği ne malum zaten AKP den istifa edenler Beykoz İYİ Partiye geçiyor resmen karma bir parti oldu. Bizler Beykoz İYİ Parti üyeleri olarak ve beykoz halkı olarak   Muharrem Kaşıtoğlu nun partimize bir faydasının olmayacağını zaten her gecen gün ilçe başkanlığı ve yönetimi kan kaybettiğini çok sayıda partidn istifaların olduğu ama bunu basına yansıtmadıklarını ancak kendi reklamlarını yaptıkları  örneğin Beykoz’da x bir gazete bu konuyla ilgili bir haber yapar haberin başlığı.İYİ PARTİ İSTANBUL İL YÖNETİMİNE 2 BEYKOZLU İSİM Ama bu gazete sadece Beykoz İyi Parti ilçe başkanlığının reklamını yapmış neden Muharrem Kaşıtoğlu ile ilgili detaylı haber yapmamış nedn Beykoz İYİ Partinin reklamını yapmış bizler bu gazeteye izci haber ajansın aracılığıyla soruyoruz neden hep reklam haberler yapıyorsunuz neden gercekleri yazmıyorsunuz neden.

Ajansımıza gelen yoğun ihpar ve şikayetler  sitem dolu mesajlar bunlardan ibaret olduğu bizlerde ajans olara gelen ihpar ve şikayet sitem dolu mesajları yayınlamakta mükellefiz.

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI