Bugun...



Oktay’dan bağımlılıkla mücadele çağrısı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla Twitter’dan paylaşımda bulundu. Oktay mesajında, “Sağlık, afiyet dolu günler, mutlu ve umutlu yarınlar için tüm kötü alışkanlıklara hep birlikte ‘dur’ diyelim” ifadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2021 11:50

Oktay’dan bağımlılıkla mücadele çağrısı

 

Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu ile bağımlılığın her türlüsü ile artık daha etkin mücadele edildiğini belirten Oktay, “Ağına düşürdüğü bireylerin gerek beden gerekse ruh sağlığını tahrip eden ve özellikle gençlerimiz için büyük tehlike arz eden bağımlılık illetinin her çeşidiyle etkin bir şekilde mücadele etmekte kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Oktay, sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı maddeler ile dijital bağımlılık, kumar bağımlılığı gibi davranışsal bağımlılıklar konusunda azami duyarlılık gösterilmesi gerektiğine işaret ederek, “Bağımlılığın azı çoğu, önemlisi önemsizi yok! Topkeyun bir bilinç ve mücadele ruhuyla bugün Yeşilay Haftası’nda, yeni bir başlangıç yapalım ve zararlı alışkanlıkların kökünü kazıyacak adımları atalım” dedi.




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI