Bugun...



Okuyucularımıza Çok yakında Beykoz balık ekmeğin gerçek işletme yerinin neresi olduğunu açıklayacağız

Şuaınki teknedeki yerin ruhsat verilen yer olmadığını burada nasıl oyunların döndüğünü burada İBB ve İlçe belediyesinin nasıl ilgili makamları oyaladıklarını CİMER e nasıl yalan yanlış bilgiler verildiğini.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-02-2021 09:40:29 Tarih: 05-02-2021 09:08

Okuyucularımıza Çok yakında Beykoz balık ekmeğin gerçek işletme yerinin neresi olduğunu açıklayacağız

İl tarım nasıl buraya göz yumduğu Su ürünleri buraya nasıl göz yumduğu ruhsatı olmayan yerde nasıl erce misi  ödüyorum diye haksız kazanç elde  edildiği kaldırımlar sökülüp otopark yapıldığı yeşil alan yapılması gereken yerler nasıl otopark yapıldığı. İBB de hangi siyasi partililerin bu işletmeye göz yumarak görevlerini kötüye kullandıklarını. Görevlerini suiistimal ettiği balıkçı barınağında ticaret yapılamaz bilindiği halde il tarım müdürlüğü nasıl buraya göz yumduğu. İBB park ve bahçeler müdürlüğü nasıl proje dışına çıkarak özel hizmet verdiği. Sahil kenarının park ve bahçelere mi ayıt yoksa milli em ağamı ayıt. Balıkçı barınağında hiç bir kaydı olmayan bir teknenin bu tekneninde  ticaret yaptığı barınak kanunlarına göre ticaretin yasak olduğu. Barınak içerisinde şayet bu tekneden çıkacak olan olumsuz bir kaza yangın olduğunda tek sorumlusu tarım il müdürlüğü olduğunu   tarım il müdürlüğüde bu teknenin kanunsuz olarak burada durduğunu ticaret yaptığını bildiği halde. Göz yumduğunu görevi suiistimal ettiğini İBB belediyesi burada nasıl görevi kötüye kullandığını. Erce misi ödüyorum diye sahilleri nasıl işgal edildiğini. Boğaz ön görünümlü yerde nasıl binaların yapıldığı nasıl çardakların yapıldığını her tarafı kapatılarak işletmeye çevrildiği. Bu işletme sahiplerini kimlerin koruduğunu İBB belediyesi tarafından bunların arkasında kimlerin olduğu. Buradaki tüm dönme dolapları yakında okuyucularımıza detaylı şekilde iletilecek.

BEYKOZ BALIK EKMEĞİN LOKANTA İŞLETMESİNDE  KURALLARININ HİÇ BİRİ YOKTUR BURAYA TARIM SAĞLIK MİLLİ EMLAK BOĞAZ ÖNGÖRÜNÜM İTFAİYE VE BELEDİYE NASIL İZİN VERMEKTELER NEDEN KANUNLARI YASALARI HİÇE SAYIYORSUNUZ. 

 

ET BALIK LOKANTASI ŞARTNAMELERİ 

 

 

EK-1

SIHHÎ MÜESSESELER İÇİN SINIFLARINA VE ÖZELLİKLERİNE GÖRE ARANACAK NİTELİKLER

A- İŞYERLERİNDE ARANACAK ASGARÎ ORTAK ŞARTLAR

1- İşyeri amaca uygun bir şekilde tasarlanmış, temiz ve aydınlık olacaktır.

2- İşyerinin havalandırma tertibatı bulunacak; ısıtma ve havalandırma soba, kalorifer veya klima sistemlerinden uygun olanı ile yapılacaktır.

3- Tek ruhsatla açılan ve birden fazla faaliyet alanı bulunan işyerlerinde her faaliyet dalı için ilgili bölümlerde öngörülen şartlar ayrıca aranacaktır.

4- On kişiden fazla çalışanı bulunan müstakil işyerlerinde dinlenme yeri, kıyafet değiştirme kabini, bay ve bayan için ayrı tuvalet bulunacaktır. Ancak birden fazla işyerinin bulunduğu iş hanı, iş merkezi, pasaj, gar, terminal gibi yerlerde ortak kullanıma ayrılmış yeter sayıda lavabo ve tuvalet varsa, buralarda açılan işyerleri için ayrıca tuvalet ve lavabo şartı aranmaz.

5- İşyerinde üretilen çöp ve benzeri atıkların toplanması ve muhafazası için gerekli tedbirler alınacak ve atık suyun uygun bir şekilde tahliye edilmesini sağlayacak bağlantı bulunacaktır.

6- Yiyecek ve içecek satılan, depolanan ve servisi yapılan işyerlerinde, yiyeceklerin hazırlandığı bölümlerin tabanları, duvarları ve yiyeceğin temas ettiği yüzeyler seramik, mermer, paslanmaz çelik gibi kolay temizlenebilir, yıkanabilir ve dezenfekte edilebilir; tavanlar buğulanmayı, küflenmeyi, pislik birikmesini önleyecek; kapılar, kolay temizlenebilir ve gerektiğinde dezenfekte edilebilir nitelikte olacaktır.

Yiyecek hazırlama ve pişirme bölümünde oluşan buhar, koku, duman ve benzeri kirleticileri tahliye edecek baca sistemi kurulacaktır.

Bardak ve tabaklar cam veya porselen; kaşık, çatal ve bıçak paslanmaz çelikten olacaktır.

7- İtfaiye raporu alması gerekmeyen işyerlerinde çalışanların ve müşterilerin güvenliğini sağlamak amacıyla yangına karşı önlemler alınacaktır.

8- Umuma açık istirahat ve eğlence yerleriyle, kişilerin yoğun olarak giriş-çıkış yaptığı diğer işyerlerinde giriş ve çıkışlar ayrı kapıdan olacak ve yangına karşı ayrıca tahliye çıkışı bulunacak, yangın çıkışları ışıklı tabela ile gösterilecektir.

9- Umuma açık istirahat, eğlence ve konaklama yerleriyle lokantalarda ve pastanelerde şehir şebekesine bağlı su bulunacak, sigara içilen ve içilmeyen bölümler duvar veya camla ayrılacaktır.

10- Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri, konaklama yerleri, düğün salonları, lokantalar ve benzeri işyerlerinde bulunan tuvaletlerin zeminleri ve duvarları mermer, seramik ve mozaik gibi kolay temizlenebilir, yıkanabilir ve dezenfekte edilebilir malzemelerle kaplı olacaktır. Tuvalet ile mutfak yan yana olmayacaktır.

B- ET VE BALIK ÜRÜNLERİNİN SATILDIĞI YERLER

Et ve balık ürünlerinin satıldığı yerlerde ortak hükümlere ilave olarak aşağıdaki şartlar aranır:

1- Şehir şebekesine bağlı soğuk ve sıcak su tesisatı, şebeke suyu olmayan yerlerde içilebilir nitelikte depo tertibatlı yeterli su bulunacaktır.

2- Etlerin parçalandığı, işlendiği ve temas ettiği her türlü yüzey, malzeme ve makine kolay temizlenebilir, yıkanabilir ve dezenfekte edilebilir olacaktır.

3- Et ve balıkların satışa hazırlandığı kısımlar şeffaf ve müşteriler tarafından görülebilir şekilde düzenlenecektir.

4- Et ve balıkların muhafazası amacıyla işyerinin kapasitesine uygun soğutma tertibatlı dolap ve tezgah ile soğuk hava deposu bulunacaktır.

5- Sakatat ürünlerinin satıldığı işyerlerinde sakatat hazırlama bölmesi ve bol akan suyu olan bir havuz bulunacaktır.

6- Satışa arz sırasında camekanlı teşhir dolapları kullanılacaktır.

 

4749

 

C- BAKKAL, MARKET, ŞARKÜTERİ, KURUYEMİŞÇİ, BÜFE, MANAV, KANTİN VE EKMEK BAYİLERİ

Bakkal, market, şarküteri, kuruyemişçi, büfe, manav, kantin ve ekmek bayilerinde ortak hükümlere ilave olarak aşağıdaki şartlar aranır:

1- Birden fazla faaliyet konusunun bir arada bulunduğu 500 m2 den büyük işyerlerinde danışma birimi bulunacaktır.

2- Tüm tezgah ve raflar zeminden en az 15 cm yükseklikte olacaktır.

3- Soğuk meze, et ve süt ürünleri, sakatat ve balık gibi farklı gıda maddeleri için ayrı ayrı veya bölümlere ayrılmış soğutma tertibatlı dolap veya tezgah bulunacaktır.

4- Gıda maddeleri ile diğer maddeler farklı raf ve tezgahlarda satışa sunulacaktır.

5- Ekmekler ve unlu mamuller kapalı dolaplarda ve vitrinli tezgahlarda satışa sunulacaktır.

6- Kuruyemiş ve kuru kahve satılan işyerlerinde kavurma ve ısıtma işlemi yapılacak ise bunun için gereken donanım kurulacaktır.

7(Değişik: 19/3/2007-2007/11882 K.) Hipermarket, grosmarket ve megamarketlerde giriş ve çıkış olmak üzere iki kapı, çocuk emzirme yeri ile satış alanının en az yarısı kadar olmak üzere otopark ve yeteri kadar depo alanı bulunacaktır.

8- Manavlarda, sebze ve meyveler için kolayca yıkanabilecek şekilde yapılmış masa ve raflar olacak, iki metre yüksekliğe kadar duvarlar su geçirmez malzeme ile kaplanacaktır.

9- Mutfak uygun olduğu takdirde, kantinlerde tost ve ekmek arası yiyecek maddeleri satılabilir.

D- LOKANTA, AYAKTA YEMEK YENİLEN YERLER, KAFETERYA, YEMEĞİ PAKETTE SATAN YERLER VE BENZERİ İŞYERLERİ

Lokanta, ayakta yemek yenilen yerler, kafeterya, yemeği pakette satan yerler ve benzeri işyerlerinde ortak hükümlere ilave olarak aşağıdaki hükümler aranır:

a) Birinci sınıf lokantalar

1- Ustalık belgesine sahip en az iki aşçı bulunacaktır.

2- Mutfak; hazırlama, pişirme ve bulaşık yıkama yeri olmak üzere üç bölümden oluşacaktır. Bulaşık yıkamak için sıcak ve soğuk su tesisatı bulunacaktır.

3- Girişte yeterli büyüklükte bir antre bulunacaktır.

4- Giriş ve salon dahil bütün duvarları yağlı boya veya benzeri maddeler ile boyanmış veya kaplanmış olacaktır.

5- Isıtma, soğutma ve havalandırma kalorifer veya klima ile yapılacaktır.

6- Giriş ve salonun zemini ahşap parke, seramik veya mermer gibi kolay temizlenebilir ve dezenfekte edilebilir madde ile kaplanacaktır.

7- İçki ve yemek servisi için yeterli sayıda tekerlekli servis masası bulunacaktır.

8- Masalar üzerinde iyi cins örtü ve peçete bulunacaktır.

9- Tabaklar tek tip ve iyi cins porselen veya camdan; çatal, kaşık, bıçak ise iyi cins paslanmaz çelikten olacaktır. Masalar üzerinde kristal, seramik veya porselen tablalar olacaktır.

10- Bay ve bayanlara ait sıcak suyu akan aynalı, lavabolu, sıvı sabunlu, kurutma makineli veya peçeteli ayrı tuvaletler bulunacaktır. Ayrıca, çocuk temizliği yapılmak üzere çocuk odası ve çocuk tuvaleti bulunacaktır.

11- Mutfağın dışarıya açılan pencere ve kapılarında sineklik telleri bulunacaktır.

12- Garsonlar ve çalışanlar lokantanın belirlediği özel kıyafeti giyecektir.

 

4750

 

13- Lokantanın müşteri kapasitesine uygun otoparkı bulunacaktır.

14- Mutfak, müşterilerin doğrudan doğruya görebileceği şekilde dizayn edilecektir.

15- Müşteri kapasitesine yeterli bankolu vestiyer bulunacaktır.

b) İkinci sınıf lokantalar

1- Ustalık belgesi bulunan en az bir aşçı bulunacaktır.

2- Mutfak; hazırlama, pişirme ve bulaşık yıkama yeri olmak üzere üç bölümden oluşacaktır. Bulaşık yıkamak için sıcak ve soğuk su tesisatı bulunacaktır.

3- Mutfak, giriş ve salonun zemini seramik veya mermer gibi kolay temizlenebilir, yıkanabilir ve dezenfekte edilebilir sert malzeme ile kaplı olacaktır.

4- Isıtma, soğutma ve havalandırma için yeterli tesisat bulunacaktır.

5- Masalar üzerinde örtü ve peçete bulunacaktır.

6- Mutfak salondan ayrı bir yerde olacak ve mutfağın dışarıya açılan kapı ve pencerelerinde sineklik telleri bulunacaktır.

7- Bay ve bayanlara ait aynalı, lavabolu, sıvı sabunlu yeteri kadar tuvalet bulunacaktır.

c) Üçüncü sınıf lokantalar

1- Ustalık belgesi bulunan en az bir aşçı bulunacaktır.

2- Mutfak; hazırlama, pişirme ve bulaşık yıkama yeri olmak üzere üç bölümden oluşacaktır.

3- Zemin, seramik, mermer veya mozaik gibi kolay temizlenebilir, yıkanabilir ve dezenfekte edilebilir sert malzeme ile kaplı olacaktır.

4- Havalandırma, en azından aspiratörle sağlanacaktır.

5- Bay ve bayanlara ait aynalı, lavabolu, sıvı sabunlu yeteri kadar tuvalet bulunacaktır.

d) Ayakta yemek yenilen yerler, kafeterya, yemeği pakette satan yerler

1- Yemek pişirme ve kapları temizleme yeri olmak üzere en az iki bölümden oluşacaktır.

2- Havalandırma en azından aspiratörle sağlanacaktır.

e) Gezici piliç ve köfte satış yerleri

Gezici satıcılık işkolu altında faaliyette bulunan sıhhî müesseselerin, sattıkları ürünleri muhafaza etmek için merkez depoları ve satış yapmak için özel ızgara kasalı araçları bulunacaktır.

Gezici satış aracı için aranacak şartlar şunlardır:

1- Et veya tavuğun pişirilmesini sağlamak üzere özel ızgara kasası bulunacaktır.

2- Kasa paslanmaz çelikten imal edilmiş olacaktır.

3- Araçta, yeterli büyüklükte buzdolabı ve jeneratör bulunacaktır.

4- Standartlara uygun 200 litreden fazla hacimli çift tanklı gaz tesisatı bulunacaktır.

5- Sıcak ve soğuk su tertibatı bulunacaktır.

6- Aracın yemek hazırlama ve satış yeri hijyenik olacaktır.

f) (Ek: 29/6/2010 – 2010/671 K.) Su ürünleri seyyar satış araçları

Su ürünlerinin perakende satışını yapacak seyyar satış araçlarında aşağıdaki şartlar aranır:

1- Araç kendinden hareket edebilir veya çekilebilir karavan tipi, kapalı kasalı olacaktır.

2- Tezgahlar paslanmaz olacaktır.

3- Camekanlı ve soğutuculu satış ve sergi dolabı bulunacaktır.

4- Soğutuculu ürün ve buz muhafaza dolabı bulunacaktır.

5- Kapasiteye uygun su deposu ve lavabo bulunacaktır.

6- Sıcak ve soğuk su tertibatlı musluklar ile el dezenfeksiyon sistemi bulunacaktır.

 

 

4750-1

 

7- Kesim ve dilimleme ekipmanları paslanmaz olacaktır.

8- Parazit kontrol lambası bulunacaktır.

9- Elektrik ve aydınlatma sistemi için jeneratör bulunacaktır.

10- Dışarıdan elektrik çekebilme donanımı bulunacaktır.

11- Atık su toplama deposu bulunacaktır.

 

izcihaberajansi.com

 

 

 

 







Etiketler :
ÖRÜMCE KÖYÜ ALİ / 05-02-2021 20:51:00

Bakın AKP Biçin biz çok üye topladık bizler bu meclis üyesine oy verdik ama bu oyların kıymetini karşılığını kendi menfaatine çalışmış ben burada kendimi suçlu görüyorum ama ben ilçe teşkilatıma sesleniyorum istifa etsin bu yer AKP partimize çok büyük oy kaybı yapacak biran önce istifa etsin ve buraya bir çare bulunsun kendi menfaatlerine çalışmışlar bunlar

AKP li Burak / 05-02-2021 20:28:00

Bakın bugün REYİS bir seçmenine ne dedi dedikti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mikrofonu alan partilinin kilosuna takıldı: Az çalışıyorsun, bayağı göbek yapmışsın. REYİS seçmenine bunu dedi ama gel bizim meclis üyesinde kendi balık ekmeğine çalışmış yani Beykoz halkını kendisi menfaatine kullanmış yazıklar olsun ben AKP li olarak istifa et partiyi zora soktun buralar yıkılsın murat başkanımızda yanlış yaptı acık net yukarda ALLH var

misafir paşabahçe / 05-02-2021 19:49:00

Biz AKP oy verdik bu adamı meclis üyesi yaptık biz bunu meclis üyesi yaptıysak kendi menfaatine Beykoz sahilini Beykoz ana caddelerini ve ana caddeye özel otopark yapılması için meclis üyesi yapmadık bizim oylarımızla bize tokat atamaz bu adam kim göründüğü gibi insanlar değilmiş AKP Beykoz ilçe ve il başkanlığı lütfen bu adamın istifasın versin bizim zorumuza gidiyor eyer istifa etmese 2023 yılı seçimlerde ben bir AKP li olarak karsınıza çıkacağım burası Beykoz halkının çok zoruna gidiyor bu adamların her şeyi sahte fırfırlık bu haber gazetesine teşekkür ederim bunları iyi tanıdık istifa etsin bu meclis üyesi buralar yıkılsın yeter partimiz oy kaybına gidiyor.

Zeki hisarli / 05-02-2021 18:02:00
Bakin bunlar AKP VE CHP kılamıyorlar yazık kardeşim meclis üyesi istifa etsin siyaseti arkalarına almasınlar menfaatine buralar yıkılsın
YORUMCU / 05-02-2021 17:46:00

Bizler Beykoz halkı olarak bu adamların hem AKP ve CHP kullanması çok zorumuza gidiyor kardeşim burası adan zeye kadar ofsaytla yer siyasetçileri alet ediyorlar burada çok memur görevini kötüye kullanıyorlar ve bu işletmenin arkasında oluyorlar yapmayın burada AKP ve CHP yetkilileri lütfen buraya dur deyin burayı kaldırın

ÖMER KUŞLU / 05-02-2021 16:56:00

Bakın burası gerçekten kanunsuz çalışıyor bu adamlar kendi menfaatine çalışıyorlar bakın burası yıkılsın bu meclis üyesi istifa etsin AKP zarar veriyor herkes AKP yandaşlarına çalışıyor diliyor evet öyle en ufak ruhsat yok izin yok bina yok yok yok meclis üyesi istifa etsin.

YORUMCU / 05-02-2021 16:52:00

Meclis üyesi istifa etsin partiye zarar veriyorsun.

Mehmet bitlisli / 05-02-2021 16:10:00

Kardeşim burası tamam ile op sayıt yer bu meclis üyesi istifa etsin gerçekten partiye zarar veriyor burası buradan kaldırılsın

YORUMCU / 05-02-2021 16:07:00

Bakın bu meclis üyesi istifa etsin partimize zarar veriyor murat aydın zaten her gittiği yeri karıştırıyorlar

Kaptan baba / 05-02-2021 13:49:00
Bakin burda herkes suçlu tek birşey var bunlar devlet memurlarını satın almış meclis üyesi çok sıçradın istifa et burasi tamam ile musayit
Poyraz koylu / 05-02-2021 13:43:00
Meclis üyesi istifa et AKP kulanarak REYIS i kulanarak buraları işgal etme yeter artık
Misafir dereseki / 05-02-2021 13:40:00
Bakin bu meclis üyesi kendi menfatine çalışmış AKP kulandı şimdi büyük oy kaybı var istifa et zarar veriyorsun
Ferhat kavacik / 05-02-2021 12:02:00
Acil istifa etsin bu ne rezilik bu ne ya Allah belalarini versin istifa etsinler
Yusuf camlı bahce / 05-02-2021 11:59:00
istifa etsin partiye zarar veriyor
YORUMCU / 05-02-2021 11:14:00

Ben bu AKP den diskindim artık diskinme tek sebebi burası burada gerçekten çok büyük dümenler dönüyor

REYİS / 05-02-2021 11:12:00

BURASI BAŞLI BAŞINA USULSUZ İŞLETİLİYOR İSTİFA ETSİN PARTİYE YAKISMIYOR

misfir / 05-02-2021 11:08:00

Meclis üyesi zarar veriyorsun partiye istifa et yada edilsin

cemal tokat köylü / 05-02-2021 11:07:00

Bu adamları iyi tanırım menfaatçi adamlar buralar yıkılsın burada kanunsuz isler dönüyor

YORUMCU / 05-02-2021 11:05:00

Ben bunların böyle olduğunu bilseydim kesinlikle bunlarla üye toplamaya gitmezdim simdi çok rahatsız oldum ben bu haber sitesini yeni bildim ama gercekten dogru

DEDE OĞLU / 05-02-2021 11:01:00

Ben gerçekten AKP liyim ben bu meclis üyesinin böyle tip insan olduğunu bilseydim kesinlikle onla koşmazdım yazık çok yazık evet burada çok büyük dümenler dönüyor buda AKP zarar veriyor burası biz bunu anladık

poyraz köylü / 05-02-2021 10:58:00

Evet bizde bu meclis üyesiyle üye topladık ama kendi menfaatimize çalışmadık bu adamlar kendi menfaatlerine çalıştılar burada çok kötü dolaplar dönüyor dur deyin buraya artık yıkılsın buralar evet bu meclis üyesi AKP yakısmıyor

zerzavat köyü / 05-02-2021 10:55:00

Biz AKP çok koştuk bu meclis üyesinde demdeki kendi menfaatine koşmuş yazıklar olsun bu ne rezillik niye devlet memurları görevlerini kötüye kullanıyor.

AKP önder / 05-02-2021 10:53:00

Bakın ben koyu AKP liyim burada gerçekten haksızlıklar var bu adamlar bizi kullanarak buraları yaptı ben vijdan azabı çekiyorum bu adam meclis üyeliğinden istifa etsin burası gerçekten AKP bitirecek buna emin olun bunlar her yeri bağlamış haber doğru buranın kapı numarası burası değil karsı taraf .

Elif ÇAPAN / 05-02-2021 10:50:00

Ben böyle bir rezalet görmedim bu nasıl devlet nasıl belediyeler bakanlıklar bağlanmış bu adamlar kim buralar yıkılsın ve bu meclis üyesi istifa etsin AKP zarar veriyor buna dur deyin

Remziye ortacesmeli / 05-02-2021 10:31:00

Burası anlaşılan gerçekten devletin tüm kurumlarını bağlamışlar buralar her gecen gün büyüyor ve her gecen gün kendilerine özel hizmet yapılıyor yazıklar olsun burada büyük dümenler dönüyor ama zamanı geldi mi AKP VE CHP karşılıklarını alacak 

Alirıza / 05-02-2021 10:29:00

bakın neden buralar kalkmıyor her gecen gün büyüyor bu adamlar kim neden devlet memurları buraya dur demiyor bu meclis üyesi istifa etsin AKP iyiye gitmiyor Beykoz'da 

Ergucc / 05-02-2021 10:26:00

bakın burada gerçekten devlet memurları görevlerini su istisma ediyorlar burada çok büyük oyunlar oynanıyor yazık ama gerçek bir şey var AKP bu balıkçı yüzünden oy kaybında .

Yorumcu / 05-02-2021 10:24:00

istifa et meclis üyesi burdaki rezilik ne bu devletin memurları bunlaramı calısıyor bu ne ya yeterin artık sabrımız kaalmadı buralar kalksın 

Erhan tuysuz / 05-02-2021 10:23:00

Bakın bu adamlar her yerde bize bir şey olmaz REYİS arkamızda diyor bu nasıl kelime TC devletinin cumhur başkanı damı buradaki yolsuzluğa yetimin hakkını yemeye göz yumuyor AKP kan kaybediyor acık net istifa etsin 

Yorumcu / 05-02-2021 10:23:00

bu yer Beykoz'un gerçekten gündeminde olan yer burada çok makamlar ele geçirilmiş bu meclis üyesi istifa etsin buralar yıkılsın 

Ekrem cubuklu / 05-02-2021 10:06:00

bu meclis üyesi gerçekten menfaatlerine çalışıyorlar istifa etsin burası kalksın burada çok büyük kanunlar çiğneniyor.

Cem / 05-02-2021 10:05:00

AKP büyük oy kaybı yapacak istifa etsin bunlar kim niye devlet bunları koruyor 

Yorumcu / 05-02-2021 10:04:00

evet burası AKP VE CHP çok büyük oy kaybı yapıyor bu adamlar devleti satın almışlar bu nasıl dünya burası kalksın bu meclis üyesi istifa etsin 

Abdul kadir / 05-02-2021 09:54:00

Bakın bunlar her yerde hava atıyorlar bize bir şey olmaz basın istediğini yazsın biz her yeri bağladık evet doğru bağlamışlar beli ma su var burası AKP çok büyük oy kaybına uğratacak REYİS buraya el atsın 

Yahya / 05-02-2021 09:53:00

Burası kesinlikle lokanta işletmesine uygun değil bu adamlar devleti bağlamış burası AKP zarar veriyor istifa etsin evet 

Serkan balmuk / 05-02-2021 09:50:00

Evet istifa et burada gerçekten çok büyük rant var bakanlık ne is yapıyorsun burada tüm resmi makamlar ele geçirmişler vay TC haline vay burası tamam ile kalksın burası göz cevre kirliliği yapıyor.

Beykoz spor / 05-02-2021 09:48:00

Burad gercekten belediyeleri VALİLİK makamını ele gecirmisler burda gercekten çok büyük dümenler dönüyor meclis üyesi istifa et REYİSE mektup gidecek.

BEYKOZ SEVDALISI / 05-02-2021 09:47:00

Bakın ben koyu AKP liyim bu adamların yüzünden istifa edeceğim üyeliğimden bakın burada çok büyük yolsuzluklar dönüyor burada çok büyük AKP zarar veriliyor bu adamlar buradan gitsin meclis üyesi istifa etsin.

YORUMCU / 05-02-2021 09:43:00

Burası AKP büyük oy kaybı yapacak bu damların yüzünden çok kisi görevinden olacak meclis üyesi istifa etsin partiye zarar veriyor yeterin artık burası tamamen kanunsuz.

yalı köylü / 05-02-2021 09:42:00

Evet istifa etsin burası kapı numarası bile başka yer burada çok büyük oyunlar dönüyor burası kapansın

Yorumcu / 05-02-2021 09:38:00

Meclis üyesi istifa etsin



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI