Bugun...



Otobüs şoförüyle motosikletli kadın birbirine girdi: Sürücü adliyeye sevk edildi

Adana'da halk otobüsü şoförü ile motosiklet sürücüsü kadın arasında yaşanan kavganın perde arkası ortaya çıktı. Yolcu almak için durakta bekleyen otobüs nedeniyle başlayan tartışmanın kısa sürede küfürleşmeye ve kavgaya dönüştüğü belirlendi. Gözaltına alınan otobüs sürücüsü adliyeye sevk edildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2025 15:46

Otobüs şoförüyle motosikletli kadın birbirine girdi: Sürücü adliyeye sevk edildi

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN 


https://cdn.iha.com.tr/Contents/25-12/19/-2f30dbf3-b186-4beb-981c-3b539ed09326.mp4

 

Olay, dün Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi Dr. Ali Menteş oğlu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, halk otobüsü şoförü K.C. (38), yolcu almak için durakta durdu. Bu sırada D.O. (51) isimli kadın, kullandığı motosikletiyle otobüsün arkasında beklemeye başladı. Fazla bekleyince D.O., otobüs sürücüsü K.C. ile tartışmaya başladı. Motosikletli kadın, otobüsün sürücüsüne küfürler etmeye başlayınca otobüs şoförü de motosikletliye küfürlerle karşılık verdi. Ardından öfke patlaması yaşayan D.O., sürücü K.C.'ye bir şeyler fırlatıp saldırdı. K.C.'de kadına karşılık verdi. İkili arasında yaşanan küfürleşme ve kavga anı anbean kameralara yansıdı.
Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, otobüs sürücüsünü gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından K.C. adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, kadın sürücü D.O. ise ifadesinin ardından serbest kaldı.

 

Süleyman Cenk İdaye - Serkan Çetinkaya




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI