Bugun...



Özlem Aile Çay Bahçesi İşletme Sahibine Tazminat Davası Açıldı

Ajansımız hakkında ve ajansımızın imtiyaz sahibi hakkında Beykoz Yalıköyde belediye parkını işgal eden işletme sahipleri ve çalışanları sosyal medyalarda ajansımızla ilgili çirkin iftiralardan dolayı ajansımız işletme sahibine tazminat davası açmıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-07-2022 23:37:55 Tarih: 14-07-2022 22:36

Özlem Aile Çay Bahçesi İşletme Sahibine Tazminat Davası Açıldı

ÖNCEKİ YAYINLANAN  HABER 

 

https://www.izcihaberajansi.com/ozlem-aile-cay-bahcesi-isletme-sahibi-ve-muduru-hakkinda-ceza-davasi-acildi/33503/

 

İstanbul Beykoz ilçesinde Yalıköy Beykoz vakfı karşısında kamuya ait belediyeye ait park vardır bu parkta da Özlem aile çay bahçesi isimli bir işletme var idi. Ajansımızın bu işletmenin kanunsuz olarak ruhsatsız olarak çalıştırdığını bu işletmeyle ilgili çok sayıda haberleri yayımlandığı yayınlanan haberler doğrultusunda bu işletme sahiplerinden Adem   Nebioğlu ve müdür olarak çalışan Güngör Kahveci ve işletme sahipleri sözde. Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci haber karşılığı para istediğimizi para vermeyince şantaj  yaparak haberlerini yayınladığımızı işletme sahipleri özlem aile çay bahçesi müşterilerine karşı sosyal medyalarda ajansımızı küçük düşürücü ithamlarda bulunduklarını bizim şantajcı olduğumuzu sözde işletme sahipleri kanunsuz çalışmalarının olmadığını sosyal medyadan algı operasyonu yaparak ajansımız sosyal medyalarda küçük düşürülmüştür.

İşletme sahipleri ve işletmenin  müdürü olarak kendini tanıtan Güngör Kahveci ve işletme sahipleri  ajansımızın imtiyaz sahibinin özel verisi olan GBT çıktısını kendilerine ait facebook sayfalarında özlem aile çay bahçesi facebbok grup sayfasında yayınlayarak. Ajansımızın imtiyaz sahibini ve ajansımızı ikinci kez kamuoyununa  sosyal medyalarda küçük düşürmüşlerdir bu GBT çıktısını aylardır facebook sayfalarında tuttuklarını facebook sayfasının resim bölümünde tuttuklarını .

Bu yetmezmiş gibi, özlem aile çay bahçesi işletme sahibi Sevgi Nebioğlu Beykoz cumhuriyet başsavcılığına giderek asılsız iddialarda bulunarak iddialarını ispatlamayacak şekilde şikayet dilekçesinde .Ajansımızın şantajcı olduğunu haberimizin içerikliğindeki şikayet dilekçesinde okunduğu şekilde asılsız iddialarda bulunarak hakkımızda şikayetçi olmuş daha sonra bu şikayetini geri çekmiş şimdi biz özlem aile çay bahçesi işletme sahiplerine diyoruz ki bizim çizgimiz bellidir. Beykoz cumhuriyet başsavcılığına giderek asılsız iddialarda bulunarak hakkımızda şikayetçi oldunuz sosyal medyalarda bizim şantajcı olduğumuzu sizlerden para istediğimizi sosyal medyalardan yaydınız yaydıklarınızın altına da ajansımızla ilgili çok sayıda kişilerin çirkin yorumlar yapıldığını şimdi hukuk mahkemesinde bunların bize ispatını yapma zamanı geldi bu nedenle özlem aile çay bahçesi işletme sahibine Beykoz 1.sulh hukuk mahkemesinde tazminat davası açılmıştır.

 

09.07.2022 TARİHİNDE YAYINLADIĞIMIZ HABER 

 

Özlem Aile Çay Bahçesi İşletme Sahibi Ve Müdürü Hakkında Ceza

Davası Açıldı

İstanbul Beykoz ilçesi Yalı köy belediye parkında bir zaman Özlem aile çay bahçesi olarak faaliyet gösteren. Özlem aile çay bahçesi işletme sahiplerinden Adem Nebioğlu ve müdürü olarak bilinen Güngör Kahveci hakkında ceza davaları açıldı.

 

 

 

ÖZLEM AİLE ÇAY BAHÇESİ İŞLETME SAHİPLERİNDEN SEVGİ NEBİOĞLU VE ADEM NEBİOĞLU ÇAY BAHÇESİNİN MÜDÜRÜ GÜNGÖR KAHVECİ AJANSIMIZA VE AJANSIMIZIN İMTİYAZ SAHİBİNİ BEYKOZ HALKINA VE OKUYUCULARIMIZA KARŞI RENCİDE ETMEK VE KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİN KENDİSİNİ HAKLIYMIŞSINIZ. GİBİ BEYKOZ HALKINA VE OKUYUCULARIMIZA KARŞI HALKI GELAYANA GETİRDİNİZ SÖZDE AJANSIMIZ SİZDEN REKLAM TALEBİNDE BULUNMUŞ SİZLERDE AJANSIMIZA REKLAM VERMEYİNCE İŞLETMENİZİN HAKKINDA ŞANTAJ AMAÇLI HABERLERİNİZİ YAPTIĞIMIZI KAMUOYUNA BU ŞEKİLDE DUYURDUNUZ BAKIN BU REKLAM TALEBİNİ AJANSIMIZA SİZMİ YAPMIŞSINIZ YOKSA BİZMİ İSTEMİŞİZ ESAS REKLAM TALEBİNİ ADEM NEBİOĞLU WHATSAPP ÜZERİNDEN YAPTI AMA AJANSIMIZIN İMTİYAZ SAHİBİ REKLAM TALEBİNİ ELİNİN TERSİYLE VURARAK RED EDİP BİZ HABERİMİZİN PEŞİNDEYİZ DEMİŞTİR PEKİ BU YAZIŞMALARA KARŞILIK KAMUOYUNA NASIL CEVAP VERECEKSİNİZ YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR. 

Okuyucularımıza ve kamuoyuna duyurlur aşağıdaki whatsapp yazışmaları özlem aile çay bahçesi işletme sahiplerinden Adem Nebioğlu'nun esasına bizlere reklam talebinde bulunduğu. Kısacasına çay bahçesini kurcalamayalım diye bir nevi reklam talebinde bulunduğu aşağıdaki yazışmalarda okunduğu şekilde ajansımızın imtiyaz sahibi reklam talebini kabul etmemiştir. 

ERKAN İZCİ VE ADEM NEBİ OĞLU ARASINDA GEÇEN WHATSAPP YAZIŞMALARI 

 

Ajansımız Özlem aile çay bahçesiyle ilgili çok sayıda haberleri yapılmıştır. Özlem aile çay bahçesi belediye parkından tahliye edilmeden önce ajansımıza çok sayıda ihbar ve şikayetler gelmiş gelen ihbar ve şikayetlerde bu işletme hakkında araştırılma yapılmasını bu işletmenin buradan kaldırılarak park haline getirilmesi için bu işletme.  25 yıldan fazla belediyenin parkını işgal ettiğini her geçen yıl parkın çevresini halk giremezsin diye demir korkuluk ve cam bariyerlerle çevirdiğini bu yerin boğaz ön görünüm olduğu halde rahatlıkla bu parkın içine kaçak işletme ilaveleri yaptığını doğalgaz ,su, elektrik aldığını 10m2  ercimisi ödeyip 350m2 park alanını işgal ettiğini  parkın etrafını çevirdiği yetmezmiş gibi parkın girişine de otomatik kepenk kapı koyarak sanki büyüklerinden miras kalmış gibi otomatik kepenk kapı koyarak halkın parka girme özgürlüğünü kısıtlamıştır. Bu yerin çalışma ruhsatının olmadığını yazın çay bahçesi mi restoran mı siyasi toplantı yerimi ne olduğu belli değil kışın ise kendisine ait sandalların çekek yeri olarak kullanmaktadır.

 

ÖZLEM AİLE ÇAYBAHÇESİ İŞLETME SAHİBİ SEVGİ NEBİOĞLUNUN  SAVCILIĞA SUNMUŞ OLDUĞU ŞİKAYET DİLEKÇESİ BAKINIZ NELER YOK NELER BU ŞİKAYETİ YAPARKEN ELİNİZİ VİJDANINIZA KOYDUNUZMU BU KADAR İFTİRA İÇERİKLİ ŞİKAYET DİLEKÇESİ OLURMU 

 

Ajansımıza gelen bu ihbar ve şikayetler üzerine ilgili makamlara yazışmalar neticesinde ajansımıza gelen ihbarların doğru olduğunu bunun üzerine .Ajansımız bu işletmenin haberlerini yapmaya başladığımızda bu işletmenin sahibi Adem Nebioğlu ajansımızın imtiyaz sahibine whatsapp üzeninden mesaj atarak ajansımıza reklam verme talebinde bulunduğu. Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci ben haberimin peşindeyim reklam vermek istiyorsan Beykoz’da çok sayıda yerel gazete var bu gazetelere verirsin aralarında çok sayıda whatsapp  yazışmaların  olduğu fakat ajansımız haberin peşinde olduğundan Adem Nebioğlu'nun teklifini geri çevirmiştir ve araştırma yapmaya devam etmiştir.

 

ÖZLEM AİLE ÇAYBAHÇESİ İŞLETME SAHİBİ SEVGİ NEBİOĞLUNUN  SAVCILIĞA SUNMUŞ OLDUĞU ŞİKAYET DİLEKÇESİNİ GERİYE ÇEKTİĞİ DİLEKÇE 

 

 

BEYKOZ CUMHURİYET SAVCISININ SEVGİ NEBİOĞLUNUN ŞİKAYET DİLEKÇESİNİ KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARAR 

 

 

 

Bakın bu işletme sahipleri ve müdür olarak yanında çalışan Güngör Kahveci ne yaptılar biliyor musunuz? Ajansımızın imtiyaz sahibinin adını çıkarmak için ve ajansımızın adını çıkarmak için okuyucularımıza bizi küçük düşürmek için bizim haber peşinde olmadığımızı şantaj yaptığımızı sözde ajansımızın imtiyaz sahibi araya aracı koyarak işletme sahibi olan Sevgi Nebioğlu'ndan ,Adem Nebioğlu'ndan para istendiğini. Ajansımız özlem aile çay bahçesi hakkında yayınlanmış olduğu haberlerde sosyal medyalarda facebook sayfalarında halkı galeyana getirerek okuyucularımızı galeyana getirerek yayınlanan haberlerin altına çirkin yorumların yapıldığını halkı ve okuyucularımızı öyle bir inandırmışlar ki  yalanlarına okuyucularımız ve özlem aile çay bahçesinin tanıdıkları eşleri dostları yayınlamış olduğumuz haberlerin altına çirkin yorumlar iftira içerikli yorumlar ve tehdit içerikli yorumlar yazmışlardır.

Adem Nebioğlu'nun ajansımıza bir nevi  rüşvet teklif etti diye ajansımızın imtiyaz sahibi Beykoz cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştur. Özlem aile çay bahçesi işletme sahibi Sevgi Nebioğlu ,Adem Nebioğlu ajansımız hakkında Beykoz cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunurlar sözde işlemiş olduğumuz suç ise şantaj, iftira, iş ve çalışma hürriyetini ihlali ,Sevgi Nebioğlu yapmış olduğu şikayet neticesinde. Beykoz cumhuriyet başsavcılığı haberimizin içeriliğinde göründüğü şekilde savcının kararı okunmaktadır fakat ne hikmetse işletme sahibi Sevgi Nebioğlu şikayetini geri çeker.

 

Şimdi izcihaberajansı olarak özlem aile çay bahçesi işletme sahiplerinden Sevgi Nebioğlu ,Adem Nebioğlu müdürü olan Güngör Kahveci ajansımıza bu kadar leke attınız iftiralar yaptınız. Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzcinin özel verilerini özlem aile çay bahçesi facebook grup sayfasından yayınladınız Güngör kahveci ve Adem Nebioğlu kendilerine ait olan facebook sayfalarından yayınladı altına da çirkin yorumlar yapıldı ve bu özel veriyi telefonla ve sosyal medyada facebook üzerinden günlerdir resim bölümünüzde tuttunuz herkese yaydınız binlerce on binlerce kişinin rahatlıkla ulaşabileceği şekilde kopyalayabileceği şekilde  günlerdir  facebook sayfalarınızda tuttunuz günlerdir ajansımızı lekelediniz biz ne yaptık her şeyimiz kanun'lu olduğundan biz yargıya baş vurduk yapılan haberlerimiz resmi kurumlardan  araştırılarak belgeleyerek haberlerimizi yapmışızdır. Yapmış olduğumuz haberler doğruluk payı olduğu için ilgili makamlar belediyenin parkını 25 yıldan fazla işgalcinin elinden alınarak kamuya iade etmiştir biz izcihaberajansı olarak Beykoz’da bulunan bu  kadar siyasi ilçe başkanlarının yapamadığını konuştuklarında mangalda kül bırakmayan ilçe başkanlarının yapamadıklarını biz izcihaberajansı olarak bu parkı işgalcinin elinden aldırarak kamuya iade ettirdik izcihaberajansı kimsenin tapulu yeriyle mücadele etmedi.

Özlem aile çay bahçesi işletme sahiplerinden Adem Nebioğlu hakkında Beykoz 6.asliye ceza mahkemesinde ceza davası açılmış. Özlem aile çay bahçesinin müdürü olarak bilinen Güngör Kahveci hakkında Beykoz 1.asliye ceza mahkemesinde ceza davası açılmış her ikisine açılan ceza davası tarihleri yaklaşık bir hafta önce Güngör Kahveci hakkında ajansımızla ilgili 3 tane ceza davası açılmıştır bizler izcihaberajansı tehditle şantajla reklamla işimiz olmaz biz habercilik yaparız. Biz kalemimizi haberimize göre kullanırız biz kalemimizi silah olarak yada  şantaj olarak kullanmayız şimdi özlem aile çay bahçesine soruyoruz bize bu kadar leke attınız iftira attınız şantaj yaptınız. Özel verilerimizi yayınladınız bizi durdurmak için her türlü yola baş vurdunuz çamur at izi kalsın yaptınız ama şunu unutmayınız ki bizi takip eden bizi tanıyan okuyucularımız sizin bu yaptıklarınıza kesinlikle inanmamıştır he mahkememin bir karşılığı vardır  ceza davası ve hukuk davası ajansımız ve imtiyaz sahibi Erkan İzci tazminat davalarının açacağını hatırlatırız .

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :
Ali veli / 16-07-2022 22:04:00

Bak bu konuda yerden göğe kadar haklısın biz e. Böyle.dwsi.sadecw.bize.deyil önüne gelen herkese



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI