Bugun...



Pankartı söktü, çantasına koyup evine götürdü

Çekmeköy'de kimliği bilinmeyen bir kadın, kandil dolayısıyla asılan 'Miraç Kandili'miz mübarek olsun' yazılı pankartı yerinden çıkararak çantasına koydu. Durumu fark eden bir vatandaşın kendisini uyarması üzerine hakaretle tepki gösteren kadın, üzerinde cami olduğu için pankartı aldığını ve evine götüreceğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 10-03-2021 23:50

Pankartı söktü, çantasına koyup evine götürdü

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinin Saray Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, Miraç Kandili nedeniyle cadde üzerindeki bir alana 'Miraç Kandili'miz mübarek olsun' yazılı pankart asıldı. Ancak henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın, pankartı yerinden kopararak çıkardı.

CAMİ OLDUĞU İÇİN EVE GÖTÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ

Asılı olduğu yerden çıkardığı pankartı çantasına koymaya çalıştığı sırada durumu gören bir vatandaş 'pankartı neden söküyorsun' diyerek tepki gösterdi. Kadın ise şahsa hakaret ederek, pankart üzerinde cami resmi olduğunu bu sebepten eve götüreceğini ifade etti. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI