Bugun...



Paşabahçe Polis Karakoluna İdari Soruşturma Başlatıldı

Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci İstanbul Beykoz İlçe emniyet müdürlüğüne hakkında Görevi kötüye kullanma görevi suiistimalden dolayı Beykoz ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı Paşabahçe polis karakol hakkında şikayetçi olmuş. Yapmış olduğu şikâyeti neticesinde soruşturma başlatılmıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-07-2022 17:02:38 Tarih: 26-07-2022 16:46

Paşabahçe Polis Karakoluna İdari Soruşturma Başlatıldı

YAPILAN 1. HABER 

https://www.izcihaberajansi.com/flas-haber-bu-haberimiz-beykoz-ilce-emniyet-mudurunun-canini-sikacak/32278/

 

YAPILAN 2. HABER 

https://www.izcihaberajansi.com/boylesi-gorulmedi-beykoz-ilce-emniyet-mudurlugu-sizden-bir-aciklama-bekliyoruz/32279/

 

 

Erkan izci Beykoz balık ekmek işletme sahipleri  hakkında iki konudan dolayı haklarında Beykoz cumhuriyet baş savcılığına şikayetçi olmuş. Yapılan iki ayrı ayrı konularla ilgili ve soruşturma dosyaları ayrı ayrı soruşturma dosyalarına bakan savcı ayrı olmasına rağmen her iki savcılık şüphelilerin ifadeleri alınması için Beykoz Paşabahçe polis karakoluna müzakere yazarak ifadeleri alınması istenir fakat karakol  burada görevini kötüye kullanarak görevini su istimal ederek Beykoz balık ekmek işletme sahiplerini koruyarak görevlerini kötüye kullanmışlardır.

BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK AJANSIMIZD  SOMUT DELİLERİMİZLE HABER KONUSU YAPILMIŞTIR

Bu konuyla ilgili olarak yapılan haber tarihi 09.06.2022  FLAŞ HABER Bu Haberimiz Beykoz İlçe Emniyet Müdürünün Canını Sıkacak Ve 09.06.2022 Böylesi Görülmedi Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Sizden Bir Açıklama Bekliyoruz. https://www.izcihaberajansi.com/boylesi-gorulmedi-beykoz-ilce-emniyet-mudurlugu-sizden-bir-aciklama-bekliyoruz/32279/

 

 

OKUYUCULARIMIZA HATIRLATALIM YAPILAN HABERİ

 

Böylesi Görülmedi Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Sizden Bir Açıklama Bekliyoruz
 
Beykoz ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı Paşabahçe polis karakolunda haberimizin içeriliğinde yayınlamış olduğumuz resmi belgelere bir açıklama yapılmasını istiyoruz.

Haber ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci Beykoz balık ekmek işletme sahiplerinden Furkan Çeliker Adnan Çeliker ve ortağı olan Murat Tabakla ilgili ayrı ayrı aylarda iki tane Beykoz cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunmuştur. İki ayrı ayrı soruşturma dosyalarına bakan savcılar tarafından şüphelilerin ifadeleri alınması için Paşabahçe polis karakoluna tebligat yollanır işte nasıl karışıklık yapıldıysa burada başlar.

Ajansımızın imtiyaz sahibi şikayetçi olmuş olduğu konuların ayrı ayrı konular olduğundan şikayet tarihleri de ayrı ayrı tarihlerde olduğundan bakın Paşabahçe polis karakolu nasıl kopyala yapıştır yaptıkları.

BAKIN BU İKİ  EVRAKTA SAVCILIK SORUŞTURMA NUMARALARI AYRI AYRI OLDUĞU HALDE HER İKİ TUTANAKTA  TUTULAN TUNANAK TARİHİ AYNI İÇERİKLİKLERİ AYNI POLİS SİCİL NUMARALARI AYNI GÜN VE SAAT AYNI

 

 

BAKIN HER İKİ TUTANAKTA  BİREBİR AYNISI 

 

 

 

ŞÜPHELİ ADNAN ÇELİKER İÇİNDE PAŞABAHÇE POLİS KARAKOLU HER İKİ AYRI AYRI SORUŞTURMA DOSYASINDA ŞÜPHELİ ADNAN ÇELİKER NE HİKMETSE PAŞABAHÇE POLİS KARAKOLUNUN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İFADE TUTANAKLARINDA HER İKİ İFADENİN İÇERİKLİKLERİ AYNI TARİH GÜN VE SAAT AYNI İFADE TUTANAĞINDA İFADEYİ ALAN POLİS MEMURLARI BİLE AYNI ŞİKAYET KONULARI AYRI AYRI KONULAR OLDUĞU HALDE AYNI İFADEYİ VERMİŞ BU NASIL İFADE TUTANAKLARI .KISACA KOPYALA YAPIŞTIR SÖZDE İFADE ALINDI HER İKİ İFADE TUTANAĞINA BAKILINCA İFADENİN ALINMADIĞI ŞİKAYET DİLEKÇELRİNİN İÇERİKLİĞİNE DAYANARAK İFADE ALINMASI GEREKİRKEN POLİS MEMURLARI KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK SÖZDE İFADE ALINMIŞ 

 

 

BAKIN HER İKİ İFADE TUTANAĞI  BİREBİR AYNISI 

 

 

Paşabahçe polis karakolu nasıl oluyorda iki ayrı ayrı soruşturma dosyalarının şikayet dilekçeleri ve içerikliği ayrı ayrı olduğu halde  şüphelilerinin ifadelerinin aynı olduğu ama şikayet konuların ayrı olduğu buda şu demek. Paşabahçe polis karakolu kopyala yapıştır yaparak şikayetçinin şikayet dilekçesine uygun olarak şüphelilerin gerçek ifadelerinin alınmadığı .Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü Paşabahçe polis karakolunun bu işletme sahipleriyle aralarının ne kadar iyi olduğu işte bu resmi belgelerde anlaşılmaktadır. Ajansımızın imtiyaz sahibinin GBT sorgusunun da nasıl bu işletme sahiplerinin ellerine  ulaştığı anlaşılmıştır.

 

İZCİ HABER AJANSI OLARAK BEYKOZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ÖZ GÜVENİMİZ YOKTUR

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI