Bugun...



Peygamber Efendimiz’e hakaret eden belediye personeli tutuklandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin personeli Samet Alaca’ya ait sosyal medya hesabındaki Peygamber Efendimiz’e, dine ve cumhurbaşkanına hakaret paylaşımları kamuoyunda büyük tepki toplamıştı. Zanlı sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-06-2025 19:26:40 Tarih: 15-06-2025 19:17

Peygamber Efendimiz’e hakaret eden belediye personeli tutuklandı

TIKLA İZLE 

https://cdn.iha.com.tr/Contents/25-01/10/-4da72131-7ba7-41d9-b513-a721dbe54c10.mp4

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde yaklaşık 8 aydır çalışan Samet Alaca’ya ait sosyal medya hesabındaki geçmiş paylaşımlarda, dini değerlere, Peygamber Efendimiz’e ve Cumhurbaşkanı’na yönelik hakaret içerikli ifadeler yer alması büyük tepkilere neden oldu. Bu durum, özellikle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Vatandaşlar ve farklı siyasi kesimler durumu sert şekilde eleştirirken tepkiler devam ediyor. Zanlı geçmiş yıllara ait paylaşımlarında da dini değerlere hakaret edip, Cumhurbaşkanına suikast çağrısı yapmış.

Peygamber Efendimiz’e hakaret eden belediye personeli tutuklandı

Soruşturma başlatıldı

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca konu ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma üzerine gözaltına alınan zanlı bu sabah geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Peygamber Efendimiz’e hakaret eden belediye personeli tutuklandı

Tutuklandı

Alaca, ayrıca geçtiğimiz günlerde gazetecilere yönelik hakaret içerikli mesaj yazmıştı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Halil Dağ - İlhan Can Arıcılar

Kaynak İHA







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI