Bugun...



Polisten kaçarken kaza yaptılar! Araçtan uyuşturucu fışkırdı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde içindekilerin polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayıp kaçtığı, takip sırasında kaza yapan araçta uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2022 23:15

Polisten kaçarken kaza yaptılar! Araçtan uyuşturucu fışkırdı

Çerkezköy Narin Caddesi'nde bulunan kavşakta trafik uygulaması yapan ekipler, şüphe üzerine 59 ABP 002 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü araçla kaçmaya başladı. Polis de peşlerinden takip etti. Ekiplerin siren çalıp durdurmak istediği otomobildekiler uyarılara rağmen yoluna devam etti.

10 FİŞEK İÇİME HAZIR UYUŞTURUCU

Yaklaşık 5 kilometre süren takip sonunda otomobil, Çerkezköy Organize Sanayi Sitesi içinde kaldırıma çarparak durdu.  Yaşanan takip anları ise çevredeki bir kişi tarafından görüntülendi. Görüntülerde otomobildekilerin polis ekipleri tarafında siren çalınarak defalarca uyarıldığı, araçla önüne geçilerek yavaşlatıldığı görüldü. Görüntülerde kaçanların araç içinden dışarıya bir şeyler attığı ve kaza anı da yer alıyor. Polis ekiplerinin araçta yaptığı aramada 10 fişek içime hazır uyuşturucu ele geçirildi.

Araçtan atılan çok sayıda malzemenin de fişek halinde satışa hazırlanan uyuşturucu olduğu belirtildi. Şüphelirer İ.Ş. ve V.G., gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

izcihaberajansi.com






Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI