Bugun...



Poyraz köyü plajı durduruldu haber ajansımızın farkı bu

Beykoz ilçesinde poyraz köyü plajı betonlaşıyor 28/04/2021 Tarihindeki haberimizin ardından. Boğaz içi imar müdürlüğü jet hızıyla yasal olmayan hiçbir resmi kurumlardan Beykoz belediyesi izin almadan bu yerin de sit alanı ve boğaz öngörünüm olduğundan dolayı boğaz içi imar jet hızı ile durdurdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-04-2021 10:02:34 Tarih: 29-04-2021 09:01

Poyraz köyü plajı durduruldu haber ajansımızın farkı bu

POYRAZ KÖYÜ PİLAJINIDA BEYTAŞ  RESTAURANT MI ÇEVİRECEKTİN  

 

İstanbul Beykoz ilçesi poyraz köyünde Beykoz belediyesi PRESTİJ. PRESTİJ ihalesi başlatır fakat birinci ihale geriye çekilir ikinci ihale açılır fakat ihale halen değerlendirme aşamasında olduğundan dolayı bu ihale kaç paraya çıkacak ihaleyi alan firmanın kimin olduğu  belli olmadan  geçtiğimiz gün   Beykoz belediyesi poyraz köyü plajında iş makinelerini yollayarak çalışmalar başlatmıştır. Fakat burada ihale onaylanmamış resmi internet sitesinde yayınlanmamış ihale bedeli ne kadar ihaleyi hangi firmaya verdiği belli olmadan yangından mal kaçırır şekilde. Murat Aydın her zamanki gibi Beykoz ilçesini veli efendi hipodromu sanarak istediği gibi atını koşturmak istedi. Riva köyüne oynadığı oyunu buraya da oynamak istedi fakat Riva köyü yaparken verilmiş sadakası vardı o yıl ve aylarda izcihaberajansı yoktu ve Beykoz belediyesi hakkında şimdi nasıl kimse YAZMIYORSA o yıl ve tarihte de kimse YAZMADI Riva köyünü yıkarken oradaki esnaflar hakkını ararken Murat Aydın bazı kişileri savcılığa verir fakat Beykoz savcılığı KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARAR VERİR. Poyraz köyü plajındaki bu usulsüz çalışmayı boğaz içi imar  haber ajansımızdaki yayınlanan haberi okuyarak poyraz plajına  gelerek buradaki çalışmayı durdurarak haber ajansımıza gelen bilgiye göre ceza işlemleri yapıldığı

BEYKOZ BELEDİYESİ SEN ESKİ ADIYLA BEYTAŞ YENİ ADIYLA GÜMÜŞSUYU RESTORANTI NASIL YAPTIN BUNUN AÇIKLAMASINI YAP.

Beykoz belediyesi Gümüşsuyu restorandı kimlerden izin aldı boğaz içi imardan iznin var mı burası sit alanı nasıl yaptın bir başkasının tapulu yerine neye dayanarak girdin neden denizi doldurdun neden. Bu binanın ruhsatı var mı bu binanın çalıştırma ruhsatı var mı biz  izcihaberajansı.com olarak bu yerin çok yakın takipçisiyiz sonuna kadar. Beykoz halkına kamu oyuna sağlıklı bilgi verene kadar takibini yapacağız yeri gelirse HUKUK mücadelesi vereceğimizi hatırlatırız. Beykoz halkının kanunlara uygun olmayarak kaçak bina yaptın diye yıkmasını biliyorsan bakalım. Sen burayı hangi kanuna hangi yasaya dayanarak yaptın. Bizlere bunun açıklamasını yap Beykoz halkı senden bu yerin açıklamasını istemekte. Nasıl yandaşlarına kaçak otopark yaptıysan biz izcihaberajansi.com sonuna kadar araştırıp  burada yapılan kaçak otoparkı ortaya çıkardıysak resmi belgeli olarak izcihaberajansi.com bu Gümüşsuyu restorandı da sonuna kadar araştırıp ortaya çıkarmaya kararlıdır bunu da Beykoz halkı ve Beykoz belediyesi bilsin buradan boğaz içi imara sesleniyoruz bu yeri acil olarak gündeme almanızı bu yerin nasıl ne şekilde yapıldığını bu yerin dış cehresi görünümünü nasıl değiştirdiğini hangi yasa hangi  kanuna göre burayı yaptığını. Boğaz imar burayla ilgili olarak jet hızıyla araştırılmasını araştırıldığında izcihaberajansi.com her zamanki gibi haklı çıktıysa burasıda  kanunlara yasalara uygun olmayarak yapıldığının Kanaat'ındayız. Poyraz köyü projesini de yakından takibindeyiz. Beykoz belediyesi Beykoz sizin veli efendi hipodromu değil artık istediğiniz gibi atınızı koşturamazsınız bu ülke bu devlet hukuk devleti bunu sakın unutma belediyesin diye istediğini istediğin gibi yapamazsın sana bu hakkı kimse vermedi vatandaşa gelince kaçak yapı yaptın git yık sana gelince ben belediyeyim bana kanun yok ben istediğim gibi yandaş müteahhit firmaları istediğim yerde çalıştırırım yok öyle bir dünya bakalım senin bu Gümüşsuyu restoran yasalara uygun mu Beykoz belediyesi.

 

 

Beykoz belediyesi bu altın sözü sakın unutma

EY İNSAN KAF DAĞI KADAR YÜKSEKTE OLSANDA BİR KEFENE SIĞACAK KADAR KÜÇÜKSÜN UNUTMA ÜZDÜĞÜN KADAR ÜZÜLÜRSÜN.

 

              







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI