Bugun...



Prize takılı şarjlı süpürge patladı, mahsur kalan ev sahibini itfaiye kurtardı

Kocaeli'de prize takılı halde olan şarjlı süpürge bir anda bomba gibi patladı. Evin için dumanla dolmaya başlarken balkonda mahsur kalan ev sahibi olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

facebook-paylas
Tarih: 17-04-2024 15:05

Prize takılı şarjlı süpürge patladı, mahsur kalan ev sahibini itfaiye kurtardı

Kocaeli'de bir evde prizde tutulan şarjlı süpürge henüz bilinmeyen nedenle bomba gibi patladı. Patlamanın ardından yangın çıkarken ev sahibi ise korku ve panik içerisinde uykusundan uyandı. Kendini balkona atan adam itfaiye ekiplerine haber vererek kurtarılmayı bekledi. Ekiplerin çalışmalarının ardından dumandan etkilenen ev sahibi hastaneye kaldırıldı.

EV SAHİBİ PATLAMA SESİYLE UYANDI

Yangın saat 05.00 sıralarında Kartepe ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Uluışık Caddesinde bulunan binanın 3'ncü katında meydana geldi. Prize takılı olan şarjı süpürgenin patlamasıyla evi duman sardı. O sırada uyuyan ev sahibi U.K. korkuyla uyandı.

DAİREYİ DUMAN SARINCA KENDİNİ BALKONA ATTI

Evi dumanla kaplı gören ev sahibi balkona çıkarak 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, balkonda mahsur kalan U.K'yi itfaiye aracıyla sepete alınarak aşağıya indirdi.

EV SAHİBİ HASTANEYE KALDIRILDI

Dumandan etkilenen U.K'ye oksijen verilerek hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri ise evdeki dumanı tahliye etti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI