|
Tweet |
İstanbul'da dün etkili olan rekor sıcaklıklar bugünden itibaren yerini serin bir havaya bıraktı. Akşam saatlerinde ise bir anda bastıran sağanak yağış kısa süreli etkili oldu.
Megakentte ana caddelerin bazı yerlerinde ise su birikintileri oluştu. Sağanak yağış yerini kısa sürede serin ve bulutlu havaya bıraktı.
Beşiktaş Türkali Mahallesi Selaltı Sokak'taki ağaç, rüzgar nedeniyle iki aracın üzerine devrildi. Araçların birinde hasar oluştu.
Öte yandan İstanbul'da önceki gün sıcaklık rekor yüksekliklere ulaşmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki verilere göre dün saat 14.50'de İstanbul'da sıcaklığın en yüksek ölçüldüğü ilçe 43.4 dereceyle Şile olmuştu. Sıcaklık Çekmeköy'de 41.7 derece, Eyüpsultan'da 40.4 derece olarak ölçülmüştü.
izcihaberajansi.com Haberler.com