Bugun...



S.S Beykoz Su Ürünleri Kooperatifi Ajansımıza Bir Teşekkür Borcunuz Var

S.S. Beykoz su ürünleri kooperatifi yönetimi ve üyelerine sesleniyoruz ajansımıza bir teşekkür borcunuz vardı halen bu teşekkürü yapmadınız feraha çıktınız ajansımızı unuttunuz ama unutmayınız ki halen kanunsuz çalışmalar yapıyorsunuz hani kanunsuz faaliyet göstermeyecektiniz.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2022 13:42

S.S Beykoz Su Ürünleri Kooperatifi Ajansımıza Bir Teşekkür Borcunuz Var

İstanbul Beykoz ilçesinde S.S. Beykoz  su ürünleri kooperatifi bulunmaktadır kooperatifin bulunduğu yer Tarım bakanlığına bağlı İl tarım müdürlüğü gözetimi altında olan bir kuruluştur. Bu kooperatife bağlı barınağın içerisinde  yılladır barınağı işgal eden Beykoz balık ekmek isimli tekne bulunmaktaydı bu teknenin işletme sahiplerinden AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker babası olan Sinop dernekler başkanı İstanbul ili SİYAD genel başkanı Adnan Çeliker baba oğul yıllar önce Beykoz balık ekmeğin kurucularından Halit Ziya Muradoğlu ile ortaklık yapar daha sonra 2019 yılında baba oğul Halit Ziya Muradoğlu'yla ortaklık yollarını ayırarak. 2019 yılın da Halit Ziya Muradoğlu  barınak içerisindeki Beykoz balık ekmek isimli teknenin yüzde elli hissesini murat tabak isimli kişiye satar daha sonra baba oğul ile Murat Tabak 2019 yılında şuan ki yıla kadar ortak olarak faaliyet göstermektedirler barınak içderisindeki bu teknenin motorunun olmadığı plakasının olmadığı barınağa kaydı olmadığı tekenin hiçbir evrakı olmadığı sadece kuru bir tahtadan oluştuğu.

 

Bu Beykoz balık ekmek isimli işletmenin sahipleri hem barınağı işgal etmişler  hem de barınak çevresindeki  sahilleri de  işgal ederek buralara masa  ve tabure atarak hem halkın geçişini hem de ortak alanları işgal etmişler. Hem de kooperatifin geçiş yoluna varana kadar işgal etmişler kooperatif tarımla kira sözleşmesi yapması için işgalci teknenin barınaktan dışarı tahliye edilmesi tahliye edildikten sonra ancak il tarım kooperatife kira sözleşmesi yapılması fakat kooperatif yıllardır bu işgalci tekneyi barınak içerisinden tahliyesini yapamazlar nede il tarımın  bile gücü yetmeyerek işgalci tekneyi barınak dışına çıkaramazlar sonunda ajansımız devreye girmiştir.

AJANSIMIZIN TÜM ÇABALARINA RAĞMEN İŞGALCİ TEKNE BARINAK İÇERİSİNDEN TAHLİYE EDİLİR DAHA SONRA İL TARIMLA KOOPERATİF İL TARIMDAN BARINAK İÇİERİSİNİ KİRALAR

Ajansımız tüm çabalarına rağmen Beykoz balık ekmek isimli teknenin barınak içerisinden tahliye edilmesini başarır. Balık ekmek işletme sahipleri sahilleri işgal ettiklerinden işgal edilen sahillerinde kaldırılmasını başarır Beykoz belediye başkanı Murat Aydın işletme sahiplerine işletmelerinin önüne barınak önüne Murat Aydın sahil düzenleme çalışması yaparken meclis üyesine sanki Murat Aydının kamunun yeri kendisinin özel mülkiyeti gibi kaldırımları sökerek meclis üyesine özel otopark yapar Yapmış olduğu bu özel otoparkın da UKOME kararı  olmadığından kaçak yapıldığından ajansımız bu özel otoparkı kapattırmıştır. Kısaca ajansımızın sayesinde su ürünleri kooperatifi yıllardır bu işletmenin yüzünden ıstırap çektiklerini yıllardır tarımdan barınağı kiralayamadıklarını kiralayamadıklarının nedeni ise Beykoz balık ekmek isimli işletme sahiplerinin kaba kuvvet kullandıklarından siyasi güçlerini kullandıklarından  barınak il tarım ile kira sözleşmesi yapamamışlardır. Su ürünleri kooperatifi yöneticileri ve üyeleri ajansımızın sayesinde feraha kavuştuklarını ama bakıyoruz ki su ürünleri kooperatifi yıllardır çekmiş oldukları eziyeti sıkıntıları unutmuşlar ajansımızın gayretini ve çabasını da unutmuşlar ajansımıza bir teşekkür bile edilmedi.

BEYKOZ SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİNDE NELER OLUYOR

Ajansımıza gelen  ihbar ve şikayetlerde barınak içerisinde bulunan lokalin adeta Beykoz halkına açık çay bahçesi haline döndüğü. Barınak içerisinde kaçak yerlerin yapıldığı barınağın içindeki WC umumi WC ye döndüğü barınağa elini kolunu sallayanların girdiği üyelerden hariç vatandaşların bile barınak içerisindeki çay bahçesine girdikleri barınaktaki lokal olduğundan çay satışlarının yüksek meblağ olduğunu barınak tüp satıldığını kayıklar içerisinde alkol alındığını. Beykoz balık ekmeğin müşterilerinin barınağa gelerek yemek yediklerini izcihaberajansın sayesinde barınak ferah kavuştu sadece il tarımdan barınak içini kiraladıkları yetmezmiş gibi eski Beykoz spor kulübün önüne kadar barınak burayı kiraladığını barınak yöneticileri ve üyeleri  şimdi ise izcihaberajansın sayesinde feraha kavuştuklarını Su ürünleri kooperatifin izcihaberajansına bit teşekkür borcu olduğunu bizler Beykoz halkı olarak kooperatif üyeleri olarak kooperatif yöneticilerine sesleniyoruz.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI