Bugun...



Sabrımız Kalmadı Yeter Artı

Beykoz balıkçı Barınağın içersini yıllardır kaba kuvvet zorbalıkla kanun dinlemeden yasa dinlemeden barınağın içerisini işgal eden bu. Beykoz balık ekmek isimli tekne desek tekne değil ,motor desek motor değil, barınak içerisinde teknelerimize ve sandallarımıza zarar vermektedir bu işgalcinin bir an önce barınak dışına çıkarılmasını yetkililerden istiyoruz.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-03-2022 11:55:46 Tarih: 23-03-2022 10:44

Sabrımız Kalmadı Yeter Artı

Haber ajansımıza son iki aydır yoğun şekilde gelen mesajlar ve şikayetlerde Beykoz balıkçı barınağın üyeleri ve Beykoz halkı tarafından yoğun şikayetler gelmektedir gelen şikayetlerde  hem Beykoz kaymakamlığı suçlanıyor. Beykoz kaymakamlığı tahliye görevini tam yerine getirmedi  il tarım ve su ürünleri ve İstanbul liman başkanlığın  görevlerini tam yerine getirmeyerek üç kurum görevlerini kötüye kullanmışlardır bu üç kurum yüzünden balıkçı barınağına aidat ödediğimiz halde Beykoz balık ekmek isimli bu işletmenin teknesi  teknelerimize zarar vermektedir ajansımıza gelen şikayetlerde şunlar söylenmektedir. BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI  BEYKOZ BALIK EKMEK İSİMLİ BARINAĞI İŞGAL EDEN TEKNENİN TAHLİYE  ESNASINDA NEDEN GÖREVİNİ SUİİSTİMAL ETTİ.  NEDEN BU TEKNE TAHLİYE GÜNÜ NEDEN BU TEKNE BARINAK DIŞINA ÇIKARILMADI.

Bizler balıkçı barınak üyeleri olarak Beykoz halkı olarak Beykoz balık ekmek isimli bu işletmenin yıllardır kaba kuvvet kullanarak zorbalıkla balıkçı barınağını işgal ettiğini.Sahilleri işgal ettiğini çalışma ruhsatı olmadan ticaret yaptığını bu işletme sahipleri siyasi güçlerini kullanarak dernek güçlerini kullanarak yıllardır kaçak ruhsatsız çalıştıkları. VE  HALEN KAÇAK RUHSATSIZ ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİKLERİ  Bunu Büyük şehir belediyesi ,Beykoz belediyesi ,Boğaziçi imar müdürlüğü, Çevre ve şehircilik İl müdürlüğü, kısaca tüm ilgili makamlar bildikleri halde özellikle Beykoz belediye başkanı Murat Aydın bildiği halde sessiz kaldıkları izcihaberajansi.com sayesinde haberlerinde ve dilekçelerine nazaran ilgili makamların   yapamadığını  izcihaberajansi sayesinde Beykoz balık ekmek isimli bu işletmenin sahilleri işgal ettiği daha sonra buralar tahliye edildiği fakat barınak içerisindeki tekneyi tahliye esnasında .Beykoz kaymakamlığı görevini suiistimal ederek görevini kötüye kullanarak bu işgalci tekneyi tahliye günü barınak dışına çıkarılmamıştır Beykoz kaymakamlığı üstüne düşen görevi tam yerine getirmemiştir.

 

Beykoz balık ekmek isimli bu tekne halen barınağını işgal ettiğini  bu teknenin motorunun  olmadığı plakasının olmadığı en ufak evraklarının olmadığı nasıl oluyor da il tarım müdürlüğü ,Beykoz kaymakamlığı ,Su ürünleri müdürlüğü, Büyük şehir belediyesi bu teknenin kimin üstüne kayıtlı olduğu belli olmayan bu tekne neden her geçen gün bizlere zarar veriyor bu teknenin etrafına sandallarımızı bağladığımızda hava şartlarında bu tekne sallandıkça bizim sandallara zarar verdiğini bu, Beykoz balık ekmek teknesi yaklaşık 7 tane sandal bağlanmasına engel olduğunu buda barınağa hem maddi hem manevi zarar verdiğini.

BARINAK İÇİRESİNDE HALEN İŞGALCİ OLAN BEYKOZ  BALIK EKMEK İSİMLİ BU TEKNE İŞLETME SAHİPLERİ TARAFINDAN  DEPO OLARAK KULLANILIYOR.

 

Bizler barınak üyeleri olarak teknelerimizi bağlayacak yer bulamazken  şuan ki Beykoz balık ekmek isimli bu tekne karaya bilerek yaklaştırdıklarını ve karaya bağladıkları  bağlama amaçları ise şuanda bu tekneyi depo olarak kullandıkları bu tekne şuanda barınağı işgal ettiği bunu da barınağın barınak başkanı burada yaşananları çok iyi bildiğinden sessiz kaldığını bu tekne her geçen gün eski yerine yavaş yavaş  işgal etme çabasında olduğu burada. Beykoz kaymakamlık makamı  görevi suiistimal ettiğinden bu tekneyi tahliye esnasında dışarı çıkarması gerekirken sadece işgal etmiş olduğu parselden tahliye ettiğini fakat Beykoz kaymakamlığına, Tarım bakanlığından, Çevre ve Şehircilik bakanlığından, özellikle Tarım ve Orman bakanlığı, tarafından İl Tarım müdürlüğü tarafından bu teknenin tamam ile barınak dışına çıkarılması. Tahliyesini yapılması gerekirken Beykoz kaymakamlığı burada görevini suiistimal ederek  bu tekne barınak dışına çıkarılmadı şimdi bu tekne depo olarak kullanılıyor. Her geçen gün bizlere maddi ve manevi zarar veriyor bu yetmezmiş gibi kaldırım üstüne ızgara konularak kaçak ruhsatsız olarak ticaret yapılıyor.  Beykoz belediye başkanı Murat Aydın meclis üyesinin işletmesine göz yumuyor bu meclis üyesi de tahliye esnasında canlı yayın videolarında Beykoz kaymakamla arasında geçen konuşmaları taklit ediyor. Bizler balıkçı barınağı  üyeleri  olarak Beykoz halkı olarak bu teknenin bir an önce barınak dışına çıkarılmasını barınak önündeki kaçak ruhsatsız bu ızgaranın da bir an önce buradan kaldırılmasını yıllarıdır bu işletme bizlere zarar verdiği artık bu zarar vermelerine son verilmesini. Beykoz kaymakamlık makamının yapmış olduğu bu yanlışlığı bir an önce düzeltip bu teknenin barınak dışına çıkarılmasını istiyoruz.

izcihaberajansi.com OLARAK BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDINA SESLENİYORUZ HAKTAN HUKUKTAN SÖZ EDİYORSUN MECLİS ÜYEN BURADA SEYYAR BALIK EKMEK IZGARASI VAR KAÇAK RUHSATSIZ ÇALIŞIYOR AMA BUNA GÖZ YUMUYORSUN NEREDE SİZİN PARTİNİZİN SLOGANI HANİ ADALET KALKINMA PARTİSİ YOKSA ADAMINI KOLLAMA PARTİSİMİ SÖYLERMİSİNİZ  NİYE İZİN VERİYORSUNUZ MECLİS ÜYENİN KAÇAK ÇALIŞMASINA AMA SUÇ SİZDE DEĞİL Beykoz da bu kadar yerel basın var bunları bildiği halde gördükleri halde görüpte yazmayan Beykoz'daki yerel basını. Beykoz yerel basını yazmadıkları için sizletr böyle Beykoz ilçesinde atınızı istediğiniz gibi koşturuyorsunuz.

izcihaberajansi.com







Etiketler :
barınak / 24-03-2022 08:52:00

Erkan bey burda çok büyük dümenler dönüyor bu u araştır burda çok büyük rüşvetler dönüyor barınak başkanımız beş para etmez baş çiban bu adam kaymakamlık makamı bile sisaset girdi yeterin artık bu tekne burda depo olarak kullanıyorlar şimdi

Barınak üyesi / 24-03-2022 08:42:00

Bakın habere sonuna kadar katılıyorum burda büyük rüşvetler dönüyor kaymakamlık makamı bile suc işledi görevini yerine getirmedi artk yeter bu tekne burdan kaldırılsın barınak başkanımız adnanın yanında ona ekmek veriyor onu koruyor acık netburda büyük rüşvetler dönüyor izci bunu araştır

Avni / 23-03-2022 18:37:00

Teknenin çekilmesini engelleyen başkan yardımcısı özgür yılmaz dır. Gelen ekipleri buntekneyi çekerseniz batar diyerek engellemiştit ve canlı şahitler vardir. Zeki demirtaş kooperatif başkanı ile başkan yrdımcısı özgür yılmazın gizli kapaklı ortak işleri vardir. Bu iştede zekinin balıkçıya ekmek satmasindan dolayi buranın kapanmasini istemiyorlar, zeki de istemiyor özgürde istemiyor bu nedenle tekneyide engellemişlerdir



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI