Bugun...



Şehir hatları vapurunda facianın eşiğinden dönüldü! Panik anları kamerada

Eyüpsultan-Kadıköy seferini yapan şehir hatları vapuru kazadan son anda kurtuldu. Işıkları kapalı olduğu iddia edilen yabancı bayraklı kuru yük gemisini geç fark eden şehir hatları vapurunun kaptanı, kazayı yaptığı manevrayla önledi. Vapurda yaşanan panik ise cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

facebook-paylas
Tarih: 03-04-2023 14:39

Şehir hatları vapurunda facianın eşiğinden dönüldü! Panik anları kamerada

Dün akşam saat 20.30 sıralarında Eyüpsultan'dan Kadıköy'e gitmek üzere hareket eden şehir hatları vapurunda korku dolu anlar yaşandı.

KURU YÜK GEMİSİNE ÇARPACAKTI

Vapur, Kasımpaşa'yı geçtikten sonra bir anda kuru yük gemisiyle karşı karşıya geldi. İddiaya göre kuru yük gemisinde herhangi bir aydınlatma ya da eşlik eden bir römorkör bulunmuyordu.

PANİK ANLARI KAMERADA

Vapurda bulunan yolcuların yaşadığı panik cep telefonu kameralarına yansırken, vapurun kaptanının son anda yaptığı manevrayla kazayı önlediği öğrenildi. Şehir hatları vapuru olayın ardından Kadıköy İskelesi'ne doğru seyrine devam etti.

İzcihaberajansi.com DHA



Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI