Bugun...



Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! Tunceli'de 2 terörist etkisiz hale getirildi

2 asker, 2 jandarma ve 1 polis mensubunun şehit edilmesinden sorumlu 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Operasyonun devamında teröristlerin kullandığı sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi" ifadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2023 15:02

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! Tunceli'de 2 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 2 asker, 2 jandarma ve 1 polis mensubunun şehit edilmesinden sorumlu 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

"2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Yerlikaya paylaşımında, "5 kahramanımızın şehit edilmesinden sorumlu 2 terörist etkisiz hale getirildi. Tunceli Jandarma Bölge, Tunceli ve Erzincan İl Jandarma Komutanlıklarımızın sevk ve idaresinde, Tunceli ili kırsalında, J- SİHA ve ANKA-S desteğinde JÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu gerçekleştirildi" ifadelerine yer verdi.

SIĞINAKTA ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT BULUNDU

Yerlikaya açıklamasının devamında ise "Operasyon sonucunda farklı terör eylemine katılan ve 2 asker, 2 jandarma ve 1 polisimizin şehit edilmesinden sorumlu teröristler; Rojhat Dilman kod adlı Adem Gürel ile Şoreş Dilok Cilo kod adlı Ahmet Karaboğa silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonun devamında teröristlerin kullandığı sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi" dedi.

izcihaberajansi.com İHA



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI