Bugun...



Senin arkanda AKP yada İYİ Partimi yada Beykoz spor kulübümü var

Beykoz yalı köydeki Özlem Aile çay bahçesi kanun dinlemiyor mühürlenen ve işletmesi ticaretten men edildiği halde mühürleri sökerek faaliyetine devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-04-2021 16:17:47 Tarih: 07-04-2021 16:02

Senin arkanda AKP yada  İYİ Partimi yada Beykoz spor kulübümü var

 

İstanbul Beykoz ilçesi yalıköy de bulunan özlem aile çay bahçesi ile ilgili çok sayıda haberlerini yayınladık bu çay bahçesi kamuya ait Beykoz belediyesinin bir zamanlar halka açık park alanıydı daha sonra dönemin belediye başkanlarını arkalarına alarak siyasi partide de gücü olduğundan zamanında burayı işgal ederek burayı tamam ile çevirerek tamam ile ele geçirmiştir. Bu bölge boğaz içi ön görünümlü olduğu halde buraya kaçak işletme yerleri yapmıştır. Bu işletmenin ticaretine son verildiği halde bu  işletme hala çalışmaya devam etmektedir.

BEYKOZ BELEDİYESİ RUHSAT DENETLEME MÜDÜRLÜĞÜ RUTİN GÜNLÜK DENETİMİNİ YAPMAMAKTADIR. Şayet Beykoz belediyesi ruhsat denetleme müdürlüğü burada günlük rutin denetimini yapmış olsa bu işletme burada bu şekilde çalışamaz burada Beykoz belediyesinin çok büyük görevi ihmalin olduğu.

BEYKOZ İLÇE  İYİ  PARTİDENMİ ALIYOR BU GÜCÜ. İşletme sahibi Beykoz İYİ parti ilçe başkanlığında üye olduğu ve mahalle temsilcisi olduğu İYİ parti ilçe başkanıyla değişik yerlere ziyaretlere gittiği söylenmektedir.

BEYKOZ SPOR KULÜBÜNDENMİ ALIYORSUN BU GÜCÜ   Özlem aile çay bahçesi işletme sahibi Beykoz spor kulübünün yeni yapılan kongresinde üye olarak göründüğü ve yeni yönetimde MÜZE KURULU YEDEK olarak görev aldığı özlem aile çay bahçesi acaba bu güçleri AKP ve İYİ Parti ve Beykoz spor kulübünden mi alıyor mühürlenmiş olan ticaretten men edilmiş. işletmesini üç kez mühürseki yapmıştır haber ajansımıza gelen ihbarlarda Beykoz belediyesi ruhsat ve denetleme müdürlüğü günlük bu işletmenin rutin kontrolünü yapmış olsa bu işletme burada bu kadar rahat olamaz bu işletmeyle ilgili izci haber ajansında okuduğumuz üç kez mühürseki yapıldığı Beykoz belediyesinin de yasal işlemler başlatıldığı denilmekte biz Beykoz halkı olarak Beykoz belediyesinin bu işletmeye mühürseki işlemi yapılmadığını hukuki savcılık soruşturması başlatılmadığına inanıyoruz okuyucularımız  tarafından gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde bu işletmenin burası mühürlendiği halde kanun dinlemediğini mühürlerin söküldüğünü Beykoz belediyesinin buraya bilerek göz yumduğunu işletme sahibinin her dalda oynadığını şimdi ise Beykoz spor kulübüne sıçradığını buranın bir an önce kapatılmasını halka açık hale getirilmesini gelen mesajlarda söylenmektedir.

Bizler izcihaberajansi.com olarak Beykoz belediyesinin ruhsat  denetleme müdürlüğünün haber ajansımıza vermiş oldukları sözlü beyanlarında bu işletmenin üç kez mühürseki yapıldığını söylemektedirler. Bizlerde üç kez bu işletmenin mühürseki yapıldıysa savcılık suç duyurusunda üç kez bulunup bulunmadıklarını ruhsat denetleme müdürlüğü tarafından bizlere bir açıklama yapılmasını şayet bir açıklama yapılmıyorsa bu konuyla ilgili olarak yasal takip başlatacağımızı hatırlatırız. Bu işletme şu anda burayı işlettiğini Beykoz belediyesi açık net göz yumduğu bu işletmenin arkasında okuyucularımızdan gelen ihbarlarda yukarıda belirtmiş olduğum iki siyasi parti ve Beykoz spor kulübünün eli olduğu gelen ihbarlarda söylenmektedir.Beykoz kaymakamlığının buraya acil olarak boşaltılmasını kamuya ait olan parkı halkın rahat kullanabileceği park haline getirilmesini istemektedirler.

 

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI