Bugun...



Sevgili Meslektaşlarım Bu Haberi Yayınlarken Elini Vicdanınıza Koydunuz mu

Beykoz’un bazı yerel gazetelerinde bir kadının Beykoz korusu sahil kenarında bir çöp konteynır içinde yiyecek aradığını bunun suçlusu da. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın olduğunu yapılan haberin tamam ile karalama ve bu meslektaşlarımızın hiçbir şekilde bu kadınla ilgili araştırma yapmadan sadece karalama haberi olduğu anlaşılmıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-06-2022 12:53:57 Tarih: 12-06-2022 12:32

Sevgili Meslektaşlarım Bu Haberi Yayınlarken Elini Vicdanınıza   Koydunuz mu

ÖNCEKİ YAYINLADIĞIMIZ HABER 

 

https://www.izcihaberajansi.com/camur-at-izi-kalsin-arastirmadan-gazetecilik-olmaz/32363/

 

İstanbul Beykoz ilçesinde Beykoz belediyesi başkanı Murat Aydını karalama amaçlı  bir kadının çöp konteynırında yiyecek aradığını bunun suçlusunun da.Beykoz belediye başkanı Murat Aydını hedef alarak ismini açık net söyleyerek sadece burada Beykoz belediye başkanı Murat Aydını zan altında bıraktıkları yetmiyormuş gibi. Beykoz kaymakamının da sanki ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmuyormuş imajı vererek sadece yapılan haberin karalama haber olduğu  açık net anlaşılmıştır.

 

Beykoz’un bazı yerel gazetelerinde bu kadınla ilgili yayınlanan haber sosyal medyalarda Murat Aydınla  ilgili karalama yorumların yapıldığı.Ajansımıza bu haberle ilgili çok sayıda mesajların geldiği gelen mesajlarda bu haberin doğru olup olmadığını araştırmamızı bunun üzerine ajansımız 11.06.2022 tarihinde haber başlığı ÇAMUR AT İZİ KALSIN ARAŞTIRMADAN GAZETECİLİK OLMAZ. Haberimizden sonra ajansımız adeta kilitlendi. Okuyucularımız gerçek  tarafsız ve şeffaf habercilik yaptığımızdan kimseye muhalefet olmadığımızdan sadece ajansımızda yapılan haberlere inandıklarını  bunu araştırmamızı Beykoz halkı ve okuyucularımız istediklerinden.

Ajansımızın istihbarat ekibi haber konusu olan kadını araştırdığımızda  bu kadının Gebze’de oturduğunu 43 yaşında olduğunu ismi ise G.D. üç katlı binası olduğunu bir Mercedes binek aracının olduğunu bir Transporter aracının olduğunu maddi durumunun çok iyi olduğunu sadece. Beykoz ilçesinde değil Anadolu yakasında çok sayıda ilçelerde de aynısını yaptığını kendisine huy edindiği bir hastalık olduğu hiçbir belediyelerden ve kaymakamlıklardan yardım olmadığını nedeni ise maddi durumu iyi olduğundan üstüne kayıtlı mal varlığı olduğundan kesinlikle hiçbir yardıma ihtiyacı yoktur.

 

İZCİ HABER AJANSI ŞİMDİ BU MESLEKTAŞLARIMIZA SORUYOR  MURAT AYDINI CEPHE ALARAK BU HABERİ YAPARKEN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYDUNUZ’MU GAZETECİLİKTE ARAŞTIRMA YAPMADAN BİLGİ BELGE TOPLAMADAN BU VE BUNA BENZER HABERLERİN ETİK OLMADIĞINI BİR MESLEKTAŞINIZ OLARAK YAPILAN BU HABERE ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ  BELİRTMEK İSTERİZ.

Haber ajansımız her zaman söylediği şekilde bizler şeffaf ve tarafsız habercilik yapmadığımızı hiçbir siyasi partiye muhalefet olmadığımızı. Yanlış yapan kim olursa olsun isterse meslektaşımız yapsın karşısına çıkarak yapmış olduğu yanlışı haber konusu yaparız bizim ALLAHTAN başka kimseden korkumuz yok izcihaberajansın  geri vitesi yoktur.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI