Bugun...



Sipariş verdiği marulu beğenmeyen müşteri, market çalışanı çocuğu darp etti

Adana’da sipariş verdiği marulu beğenmeyen müşteri, market çalışanı çocuğu darp etti, o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2025 15:51

Sipariş verdiği marulu beğenmeyen müşteri, market çalışanı çocuğu darp etti

İZCİ MEDYA https://x.com/IzciAjansi

 

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN 

 

https://cdn.iha.com.tr/Contents/25-08/09/-b26dbfc9-3c77-477b-b58a-8ff5051af984.mp4

 

 

Olay, merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi’nde bir markette yaşandı. İddiaya göre, dayısının marketinde çalışan A. Ç. (15), cep telefonu uygulaması üzerinden gelen sipariş üzerine müşteri K. K.’ya marul götürdü.

Siparişin teslim edilmesinin ardından müşteri, iş yerini telefonla arayarak ürünü beğenmediğini belirtti. Daha sonra markete gelen müşteri K. K., siparişi getiren çocuğu darp etti. Çocuğu, yakınları hemen hastaneye götürerek darp raporu alıp karakola başvurdu. Yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan, çocuğu döven şahsın mahalle bekçisi olduğu, olayın ise görev saati dışında yaşandığı öğrenildi.

Umutcan İşledici




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI