Bugun...



"Siyanür var, girmeyin" notu bulunan dairede ölü bulunan çiftin olayında cinayet ve intihar şüphesi

Karaman’da evlerinde ölü bulunan karı kocanın cenazeleri, özel koruyucu kıyafetli AFAD ekiplerince çıkarılarak otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Dairede "Siyanür var, girmeyin" yazılı not bulunurken, Namık Özcan’ın eşi Fatma Özcan’ı öldürdükten sonra siyanürle intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 24-09-2026 12:01


İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN 

https://cdn.iha.com.tr/Contents/26-09/24/-e064d88e-e4e7-4020-80ca-79400551d596.mp4

 

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Zembilli Ali Efendi Mahallesi 762. Sokak’ta bulunan 11 katlı sitenin 3. katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Namık Özcan (53) ve eşi Fatma Özcan’dan (45) haber alamayan çocukları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Daireye giren ekipler, çifti hareketsiz halde bulurken, içeride kimyasal madde kokusu olduğunu fark etti. Bunun üzerine ekipler daireden çıkarak durumu AFAD’a bildirdi. Tedbir amacıyla binada bulunan vatandaşlar da tahliye edildi.

Dairede "Siyanür var, girmeyin" notu bulundu

AFAD ekiplerinin yaptığı incelemede Fatma Özcan’ın cansız bedeni yatak odasında, Namık Özcan’ın cansız bedeni ise oturma odasında bulundu. Namık Özcan’ın yanında "Siyanür var, girmeyin" yazılı bir not ile katı siyanür olabileceği değerlendirilen bir madde ve ilaçlar bulunduğu öğrenildi.

Cenazeler Ankara’ya gönderildi

Çiftin cenazeleri, gece saatlerinde özel koruyucu kıyafet giyen AFAD görevlilerince daireden çıkarıldı. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Maddenin niteliği ile çiftin kesin ölüm nedenlerinin yapılacak otopsi ve incelemelerin ardından belirleneceği bildirildi. Soruşturma kapsamında, Namık Özcan’ın eşi Fatma Özcan’ı öldürdükten sonra siyanürle intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Mehmet Dağlı - Mehmet Akif Orhan




Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI