Bugun...



Son Dakika! Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'de! Türk futbol tarihine geçti

Son dakika! Real Madrid, Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler ile 6 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Dünya devi, genç yıldız için sarı-lacivertlilere toplam 30 milyon euro ödeme yapacak. Böylece Arda Güler, Türk futbolundaki en pahalı satış olarak tarihe geçti.

facebook-paylas
Tarih: 06-07-2023 16:58

Son Dakika! Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'de! Türk futbol tarihine geçti

Fenerbahçee transfer olan Arda Güler'in sözleşme detaylarını açıkladı. Genç yıldız, toplamda 30 milyon euroluk bonservis bedeliyle Türk futbol tarihinin en pahalı satışı oldu.

30 MİLYON EURO ÖDENECEK

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.

SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 20 PAY

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

"HOŞ GELDİN ARDA"

Real Madrid sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise Arda Güler'e "Hoş geldin" dedi. Eflatun-beyazlılar, genç yıldızın, Real Madrid formalı fotoğrafını paylaştı.

izcihaberajansi.com Haberler.com



Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI