Bugun...



SON DAKİKA Az önce bir rapor daha yayımlandı! Hafta sonu planları iptal edilecek: Önlem almayan yanar, felaket geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre çok önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada öğle saatlerinden itibaren Muğla kıyıları, İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale’nin doğusu, Balıkesir’in kuzeyi ile Antalya, Sivas, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Bingöl, Ardahan, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiği bildirildi.

facebook-paylas
Tarih: 15-10-2022 15:26

SON DAKİKA Az önce bir rapor daha yayımlandı! Hafta sonu planları iptal edilecek: Önlem almayan yanar, felaket geliyor

Bunun yanı sıra rüzgarın Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Batı Karadeniz’in batısında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa), Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği bildirildi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda çok önemli uyarılar da yapıldı. Bu uyarılarda şu ifadelere yer verildi:

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Öğle saatlerinden itibaren Muğla kıyıları, İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale’nin doğusu, Balıkesir’in kuzeyi ile Antalya, Sivas, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Bingöl, Ardahan, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI;

Rüzgarın Marmara ve Batı Karadeniz’in batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa), Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

 

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale’nin doğusu ve Balıkesir’in kuzeyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

EGE

Öğle saatlerinden itibaren Muğla kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

Öğle saatlerinden sonra Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Öğle saatlerinden sonra Sivas çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, Bolu ve Düzce ile bugün öğle saatlerinde Kastamonu ve Sinop çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Yağışların bugün öğle saatlerinden sonra doğusunun iç kesimlerinde (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinde) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Öğle saatlerinden sonra Erzincan, Tunceli, Erzurum, Bingöl ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güneydoğusunda güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

izcihaberajansi.com

KAMU PERSONELİ.NET







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI