Bugun...



SON DAKİKA Çerkezköy Kaymakamı hakkında soruşturma başlatıldı

Koronavirüs denetiminde işyeri sahibini azarlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2021 21:04

SON DAKİKA Çerkezköy Kaymakamı hakkında soruşturma başlatıldı

Koronavirüs denetimi sırasında bir dükkana girerek oturan kişiye "Camdan gördüm işlem yapın. İndir şu 'arka' ayağını," diyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban hakkında soruşturma başlatıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında bir işyerine yapılan denetimde "tasvip etmedikleri" bir diyaloğa giren Kaymakam hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.İnce, yazılı açıklamasında, Bakanlık tarafından kamu düzeninin tesisi amacıyla yürütülen birçok önemli görevin yanı sıra Covid-19 ile mücadele sürecinde salgının yayılımını önlemek için başta denetim faaliyetleri olmak üzere sahada etkin şekilde görev icra edildiğini belirtti.Koronavirüs salgınına dair denetim faaliyetlerinin vali ve kaymakamların koordinesi ve katılımıyla sürdürüldüğünü ifade eden İnce, bununla birlikte zaman zaman sürecin getirdiği olumsuz davranışlara da üzülerek şahit olduklarını aktardı. İnce, "Bu kapsamda, Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere aykırı davrandığı açıkça belirli olan bir işyerine, görevinin gereği olarak müdahale ederken tasvip etmediğimiz bir diyaloğa giren Kaymakam'ımız hakkında ilgili birimlerimizce gerekli soruşturma başlatılmıştır." ifadesini kullandı.

 

izcihaberajansi.com

 

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI