Bugun...



Son dakika haberleri! Kaçak tütün ve ticari eşya operasyonu

Son dakika haberine göre Başkentte, Ticaret Bakanlığına bağlı gümrük muhafaza ekiplerince düzenlenen operasyonda, kaçak olarak piyasaya sürülmek istenen 1 ton 875 kilogram tütün, 110 bin boş makaron ile 60 robot süpürge ele geçirildi.

facebook-paylas
Tarih: 24-09-2022 00:29

Son dakika haberleri! Kaçak tütün ve ticari eşya operasyonu

Başkentte, Ticaret Bakanlığına bağlı gümrük muhafaza ekiplerince düzenlenen operasyonda, kaçak olarak piyasaya sürülmek istenen 1 ton 875 kilogram tütün, 110 bin boş makaron ile 60 robot süpürge ele geçirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Tütün Özel Ekibi ile Ankara Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında istihbarat faaliyetleri yürütüldü.

Bu kapsamda Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki bir iş yerinin kaçak sigara üretiminde depo olarak kullanıldığı bilgisine ulaşıldı.

Adresi yakın takibe alan ekipler, bütün bilgi ve belgeleri derleyerek operasyon için harekete geçti. Savcılık talimatı ve mahkemeden alınan arama kararıyla adrese baskın düzenleyen gümrük muhafaza ekipleri, yaptıkları detaylı aramada, 1 ton 875 kilogram tütün, 110 bin boş makaron ile 60 robot süpürge ele geçirdi.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI