Bugun...



SON DAKİKA Müjde saati belli oldu: Ücretli öğretmen, taşeron, uzman, TYP, belediye şirket işçilerine kadro ve ehliyet ve mahkumlara af 2023 son dakika

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın yeni müjdeler açıklayacağı öğrenildi. Açıklanacak müjdeler hakkında TGRT'den son dakika haberi geldi. İşte açıklama saati.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-04-2023 10:00:01 Tarih: 12-04-2023 02:22

SON DAKİKA Müjde saati belli oldu: Ücretli öğretmen, taşeron, uzman, TYP, belediye şirket işçilerine kadro ve ehliyet ve mahkumlara af 2023 son dakika

Yeni müjdeler hakkında açıklama geldi.

 

Mahkumlara af, ehliyet affı, ücretli öğretmenlere, uzman çavuşlara ve taşerona kadro için son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda yarın bir müjde verebileceği bildirildi.

 

MAHKUMLARA AF

 

TGRT Haber'in son dakika olarak aktardığı habere göre 10 milyondan fazla kişiyi ilgilendiren yeni müjdelerin açıklanabileceği bildirildi. Söz konusu müjdelerin mahkumlara af, ceza indirimi ya da infaz düzenlemesi konusunda olabileceği bildirildi. Sizce hangi mahkumlara af gelmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

 

EHLİYET AFFI

 

Geçtiğimiz aylarda açıklanan ehliyet affının kapsamı dar tutulmuş ve 10 bin civarnda vatandaş faydalanmıştı. Yeni müjdede kapsamın genişletilebileceği bildirildi. Sizce ehliyet affı kapsamı genişletilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

 

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERE KADRO

 

Ücretli öğretmenlere kadro konusunda da bir çalışma olduğu, yeni statü hazırlığının devam ettiği bildirildi. Bu konuda yarın müjde gelebileceği aktarıldı. Ücretli öğretmenlere kadro gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

 

TAŞERONA KADRO

 

Müjdelerden birinin de kamuda çalışan taşeron işçilere kadro olacağı bildirildi. Bu konuda daha önce de açıklama yapılmış ve seçimden sonra ilk çözüme kavuşturulacak konular arasında olacağı bildirilmişti.

 

TYP VE BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİNİN BEKLENTİLERİ VAR

 

Müjde bekleyen bir diğer kesim ise belediye şirket işçileri ile TYP çalışanları. Bu iki kesimdeki işçiler için henüz bir kulis bilgisi yok. Ancak bu işçiler de kadro düzenlemesinden faydalanmak istiyor.

 

Siz hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

 

AÇIKLAMA SAATİ BELLİ OLDU

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 12.00'da AK Parti Grup Toplantısında kameralar karşısına geçecek ve açıklama yapacak. 

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON DAKİKA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI