Bugun...



SON DAKİKA Ordu Valiliği'nden Fatma Yümlü açıklaması

Son dakika haberine göre; Büyük Birlik Partisi Ordu Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Yümlü'nün 'iktidarı eleştirdiği için gözaltına alındığı' haberleriyle ilgili olarak Ordu Valiliği'nden açıklama geldi.

facebook-paylas
Tarih: 04-07-2021 15:27

SON DAKİKA  Ordu Valiliği'nden Fatma Yümlü açıklaması

Valilik'ten açıklama şöyle:
Bugün bazı basın yayın organlarına yer alan  “BBP'li kadın yönetici, iktidarı eleştirdiği için gözaltına alındı” haberi gerçeği yansıtmamaktadır.  Söz konusu olayla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. 

02.07.2021 tarihinde saat 14.30 sıralarında Altınordu ilçemizde, ilçe sağlık müdürlüğü filyasyon ekipleri emniyetimizi arayarak, Fatma YÜMLÜ adlı esnafımızın Covid-19 temaslısı olduğu ihbarında bulunmuştur. 

Covid-19 temaslısı olduğu için belirtilen adrese polis ekipleri intikal etmiş, ancak o esnada adı geçen vatandaşımız ile ekiplerimiz arasında istenmeyen bir gerilim yaşanmıştır. Bunun üzerine konuyla ilgili Valiliğimizce soruşturma başlatılmıştır. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI