Bugun...



SON GELİŞME Zeytinliğe dökülen hayvan gübresinden cesedi çıkan yabancı uyruklu kadının 2 ay önce öldürüldüğü ortaya çıktı! 4 kişi gözaltında

Bursa'da zeytinliğe dökülen hayvan gübresinin içinden cansız bedenin, Suriye uyruklu bir kadına ait olduğu ortaya çıktı. Talihsiz kadının 2 ay önce cinayete kurban gittiği tespit edilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 26-01-2023 14:36

SON GELİŞME Zeytinliğe dökülen hayvan gübresinden cesedi çıkan yabancı uyruklu kadının 2 ay önce öldürüldüğü ortaya çıktı! 4 kişi gözaltında

 

Orhangazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde oturan B.S.'nin siparişi üzerine zeytin bahçesine hayvan gübresi getirildi. B.S. ağaçların köklerine atmak için kepçeyle gübreyi taşırken, ceset buldu. İhbar üzerine zeytinliğe jandarma ekipleri sevk edildi.

SURİYE UYRUKLU KADINA AİT ÇIKTI

Tanınmayacak halde olan ceset, yapılan incelemenin ardından ölüm nedeni ve kimliğinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Burada yapılan ilk incelemede cesedin 30'lu yaşlarda, Suriye uyruklu evli bir kadına ait olduğu tespit edildi.

 

4 KİŞİ GÖZALTINDA

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında Bursa'da 4 kişiyi gözaltına aldı. Gübrenin temin edildiği çiftliğin sahibi de ifadesine başvurulmak üzere Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi.

2 AY ÖNCE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Cinayetin 2 ay önce işlendiği, gözaltına alınan şüphelilerin ve ölen kadının kimliğinin soruşturmanın güvenliği açısında açıklanmadığı ve gözaltı sayısının artacağı belirtildi.

İzcihaberajansi.com

DHA

 




Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SON GELİŞME Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI